Hverdagsliv

DE 10 MEST LÆSTE INDLÆG I 2017

1. januar 2018

GLÆDELIG 2018, venner! Havde I en god aften igår? Mads og jeg tilbragte aftenen sammen med to skønne vennepar og lille baby Sophia, og det var den hyggeligste aften, hvor vi gik all in på god mad og lækre drinks. Vi havde stået for en ret hver, og folk havde virkelig overgået dem selv, og maden var så vanvittigt lækker. Jeg er tydeligvis ved at blive sådan rigtig voksen, når det med maden efterhånden er et af de store højdepunkter ved den slags højtider. Men jeg bliver selvfølgelig også 30 år i år, åh åh. 

Mens 2016 endte med at være alt andet end jeg forventede, så kom 2017 heldigvis stærk igen, og når jeg sidder her den 1. januar med tilpas mængde nytårsmelankoli og kigger tilbage på året, der er gået, og dét der var, er jeg fuld af taknemmelighed og lykke over, hvor jeg er henne i dag. Det minder mig altid om, hvor uendeligt meget der kan ske på bare et enkelt lille bitte år, og hvordan tingene sjældent bliver ved at være, præcis som de er i særligt lang tid ad gangen. I perioder, hvor man har det svært, kan det være en opløftende tanke, og i gode tider, er det en fin lille påmindelse om, at værne om det gode man har. 

Her på årets første dag er jeg garanteret ikke den eneste, der bruger dagen under dynen med et øje på Netflix (sæson 8 af Modern Family er netop blevet tilgængelig på Netflix, hvilket er perfekt timet med nytårssløvhed) og det andet øje på min telefon, og til at pleje dine tømmermænd har jeg derfor været en tur i arkivet og har samlet mine 10 mest læste indlæg i 2017. Here we go …

p204000410. Jeg startede 2017 med at flytte til Nørrebro, og i dette indlæg skrev jeg om en ny begyndelse og delte desuden de første billeder af min nye lejlighed. Det blev årets 10. mest læste indlæg.

kjoler-til-bryllup

9. På en niendeplads var det indlæg, hvor jeg inviterede jer med i prøverummet for at hjælpe med at beslutte hvilket outfit jeg skulle have på til sidste sommers bryllup. Det fik jer i den grad til tasterne, og det var så hyggeligt med jeres mange input i kommentarfeltet. Endnu et bryllup venter til maj, så måske vi gentager legen i løbet af foråret. 

8. Som det ottende mest læste indlæg er årets julegavehøst, som jeg delte på bloggen i sidste uge. Jeg var ret overvældet over, hvor mange der klikkede sig ind forbi det indlæg, men det er vist et godt eksempel på, hvor ivrige vi alle kan være efter at få nogle glimt af, hvordan andre stykker deres forbrug sammen.

7. På syvendepladsen fortsatte vi i bryllupskjoleregi og indlægget om inspiration til bryllupsoutfit gik rent ind hos jer. 

img_55426. Som det sjette mest læste indlæg i 2017 finder vi indlægget med fem kærestebekendelser. Det var ret hyggeligt at lave og tilsyneladende også ret hyggeligt for jer at læse om. 

p5120164-e14949639271395. Midtvejs på listen finder vi indlægget om min første røde garderobeinvestering, der udover at vise billeder af en virkelig sej rød frakke, også markerede mit opgør med den helt sorte garderobe, som har måtte lade livet til fordel for en meget mere farverig stil i 2017. 

4. Som det fjerdemest læste indlæg er mit skriv om, hvordan det er at finde tilbage sammen med en ekskæreste. Der er jo ikke to forhold, der er ens, og jeg slår mig ikke på at være ekspert på området, men der var alligevel rigtig mange af jer, der var interesserede i at høre om, hvordan man bærer sig ad, når man skal gå tilbage, til noget der var, og samtidig sikre sig, at man ikke bare fortsætter som før. 

3. Vi er nu nået op i top tre over de mest læste indlæg sidste år, og på tredjepladsen er mit tip til, hvordan du kan booke dig til den ultimative selvforkælelse hos Ystad Saltsjöbad med op til 50%. Jeg har lige tjekket igen, og selvom de billige dage er udsolgt i januar og februar, så kan du stadig kommer afsted for ca. 1000kr for to personer i både marts, april, maj og juni. 

8-e1490024042743

2. På andenpladsen er også et af mine absolutte yndlingsindlæg. Det er indlægget, hvor jeg fortalte, at Mads og jeg efter 7 måneders brud havde fundet sammen igen. Jeg bliver stadig helt varm indeni over at læse jeres søde kommentarer til det indlæg <3

1. Helt til tops på listen er indlægget, hvor jeg guidede til et budgetvenligt alternativ til de populære printede slå-om-kjoler fra Realisation Par. Og det tip kunne I godt lide. Sidenhen gik en sand slå-om-kjole mani igang, og der findes nu et vælg af budgetvenlige alternative til den klædelige kjole. Min favorit er stadig denne

 • Reply
  Maja Harder
  1. januar 2018 at 16:51

  Kan godt huske opslaget om den røde gaderobe investering. Jeg er stadig mega forelsket i den. Så fin.
  https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183

  • Reply
   merimeri
   2. januar 2018 at 19:50

   Den er simpelthen også så fin! Jeg får den desværre ikke brugt så meget, som jeg håbede på, men jeg er stadig glad for den, fordi den for alvor markerede skiftet i min garderobe.

 • Reply
  kathrine
  3. januar 2018 at 17:18

  Det er nogle virkelig fede indlæg du har haft lavet I år, jeg følger godt med herinde 🙂

  God dag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • Reply
   merimeri
   4. januar 2018 at 7:47

   Åh, du er altid så sød Kathrine. Tak for dig <3 Knus

Kommenter