Det har jeg på

MIN FØRSTE RØDE GARDEROBEINVESTERING

17. maj 2017

p5120095 p5120138 p5120140 p5120164II ZARA JAKKE (LINK HER) II &OTHER STORIES T-SHIRT (LINK HER) II TOPSHOP JEANS II ADIDAS ULTRA BOOST SNEAKERS (LINK HER) II H&M TASKE II

Hej venner, glædelig onsdag. Med kun to dage igen til weekenden og en vejrudsigt der i de kommende dage lover – i hvert fald i København – fuld sol og 19 grader, er det svært ikke at være i et højt humør … også selvom jeg lige om lidt skal ind og fortsætte med at banke cement og mørtel ned i vores soveværelse, så vi forhåbentlig snart kan blive helt færdige med vores kommende murstensvæg.

Inden da vil jeg dog lige nå at vise disse outfitbilleder, og særligt min nye koralrøde frynsejakke fra Zara, som jeg slog til på i sidste uge. Det er min første røde garderobeinvestering; en farve jeg, ligesom med den lyserøde, aldrig havde troet jeg ville komme til at iføre mig. Efter at jeg med købet af den lyserøde skjorte fra Baum und Pherdgarten er kommet mig lidt ovenpå min lyserøde farveforskrækkelse, er det som om, jeg har fået mere mod på oftere at lade min grå, sorte og navy garderobe vige til fordel for farver. For de gør altså noget helt andet ved humøret end den mørke garderobe gør, og særligt her hvor solen oftere er begyndt at titte frem. 

I weekenden brugte jeg jakken helt casual sammen med en simpel grå t-shirt, mine mom jeans, et par sneakers og en ny yderst budgetvenlig taske, jeg slog til på i H&M for et par uger siden. Et tilpas nedtonet outfit til, at jakken kan få lov at tone frem. For selvom jeg synes det ser vildt sejt – og mega inspirerende -ud, når farveglade damer som Cathrine, mixer kulørte farver og print fra top til tå, så er det level stadig nok for avanceret til, at jeg rigtig vil føle mig tilpas i det. Så indtil da nøjes jeg med at føje små farvepletter til. Men det fungerer da også meget godt, synes I ikke?

 • Reply
  Ida
  17. maj 2017 at 18:44

  Den klæder dig godt!!! Og hvor var det dejligt at se dig igår!!! Nu må vi snart få stablet en vino/kaffe date på benene 🙂

  • Reply
   merimeri
   29. maj 2017 at 18:59

   Ja vi må så søde Ida. Jeg skal lige på den anden side af et par travle uger her start juni, og derefter synes jeg afgjort vi skal få en dag i kalenderen!

 • Reply
  Camilla T
  17. maj 2017 at 20:49

  Jo, det fungerer aldeles glimrende! Du ser knaldgodt ud, Line 🙂

  • Reply
   merimeri
   29. maj 2017 at 18:59

   Du er sød! Tak kære du <3

 • Reply
  Sara
  30. juli 2017 at 10:26

  Hvilken størrelse har du købt jakken i :)?

  • Reply
   merimeri
   31. juli 2017 at 14:16

   Hej Sara, jeg har jakken i en str S, som også er min normale størrelse. Da jeg købte den, svævede jeg lidt mellem en str XS og S, men da jeg gerne ville have plads til at have en lidt tykkere trøje under, for også at kunne bruge jakken til efteråret, så gik jeg med min normale størrelsen.

 • Reply
  Albertr
  25. august 2017 at 22:39

  Sælger du denne mega flotte jakke??

  • Reply
   merimeri
   28. august 2017 at 10:33

   Hej Alberte, umiddelbart havde jeg ikke lige tænkt at sælge den – synes nemlig også stadig selv, at den er forfærdelig fin. Men jeg lover at have dig i tankerne, hvis jeg skulle ændre mening 🙂
   Kh.

 • Reply
  Pernille Magdaline Isadora Pedersen
  23. september 2017 at 0:23

  Åh hvis du skulle have lyst til at sælge den nu, så craver jeg for sindssygt over den 😍😀

  • Reply
   merimeri
   8. oktober 2017 at 17:51

   Eeeej Pernille, jeg har fuldstændig misset din kommentar. Dét beklager jeg! Foreløbig er jakken ikke på vej nogle steder, men jeg lover at sige til, hvis jeg nu alligevel skulle blive træt af den 😉

 • Reply
  Simone
  2. november 2017 at 15:56

  Hej, Vil du sælge den røde jakke?Simone

  • Reply
   merimeri
   3. november 2017 at 9:58

   Hej Simone, jeg kunne godt være interesseret i at sælge. Hvad tænker du af pris? Kh.

   • Reply
    Simone
    3. november 2017 at 10:07

    Hej, hvilken str var det det var? Gider du ikke skrive på 30223734 så kan vi lige aftale 🙏🏻🌸

 • Reply
  Gitte
  25. marts 2018 at 8:46

  Hej hvis du vil sælge din fine zara jakke vil jeg gerne give 500 kr for den

  • Reply
   merimeri
   25. marts 2018 at 15:41

   Hej Gitte, åh sikke en skam – jakken er faktisk allerede solgt videre, da jeg ikke fik den brugt nok. Der har tidligere været en del til salg på Trendsales, så måske du kan være heldig der 🙂

Kommenter