Ting jeg kan li'

DET FIK JEG I JULEGAVE

27. december 2017

julegaver-2017

II GANNI BLOMSTRET KJOLE II BKR DRIKKEDUNK II BAHNE HÅNDKLÆDER II NELLY PYJAMAS II MADS & MONOPOLET ALDELES FREMRAGENDE  II ARKET TIGHTS II ORAL B ELTANDBØRSTE II EVA TRIO SAUTERPANDE II ARKET SILKEUNDERKJOLE II COCCINELLE SHOPPER II CATHRINE RABEN DAVIDSEN SWOON II JOJO MOYES I LY FOR REGNEN  II NUXE HÅNDCREME II RUDOLPH CARE BALSAM & SHAMPOO II 

I var en del, der gerne ville se mere til, hvad jeg fik i julegave, og det kan jeg godt forstå – jeg synes også selv, det er ret sjovt at få lov til at kigge med på, hvad andre bloggere har fået i julegave, og jeg har derfor brugt eftermiddagen på at få samlet et overblik sammen over årets gavehøst. Og som jeg skrev i mandags synes jeg selv, at jeg har været mægtigt heldig med de gaver, der gemte sig under træet, for se lige en masse lækre ting jeg har fået. 

Med undtagelse af sauterpanden, som jeg fik hele tre af, så er det kun pyjamassen der skal byttes, da jeg hellere vil have denne her i silke fra H&M. Skjorten er det lige lykkedes mig at klikke hjem, men kryds lige fingre for at natbukserne også snart dukker op i min størrelse for der er trods alt mere ved pyjamas som inkluderer både skjorte og bukser.

Selvom jeg er mere end glad for hver og en af gaverne, så er det især den blomstrede Ganni kjole, som jeg i skrivende stund har haft på tre gange siden jeg fik den i søndags, ahem, og shopperen fra Coccinelle som topper gavelisten. Tasken er lige sådan en jeg manglede, og den har en perfekt størrelse med fin plads til bærbar og alt det andet jeg får proppet i min taske i løbet af en dag. Den er i det blødeste læder, og så kan jeg virkelig godt lide detaljen med det knaldrøde fór. Faktisk er den lige nu sat ned med hele 50% og kan derfor fås til 1300kr (og ja, jeg ærgrer mig selvfølgelig helt gul og blå over at opdage det den første dag jeg tager tasken i brug), men det gør nu ikke min begejstring over tasken mindre.

Lad mig høre, hvad har I fået af julegaver i år? 

 • Reply
  Sara
  27. december 2017 at 17:40

  Wow. I må godt nok have et vildt gavebudget i jeres familie. 😳

  • Reply
   merimeri
   27. december 2017 at 18:27

   Åh, kan godt forstå at det måske godt kan se sådan ud – men det vil jeg nu ikke sige, at vi har. Tror bare jeg er heldig, at jeg har mange, jeg får gave fra (bedsteforældre, onkler, tanter, fætre, kusiner og en svigerfamilie, der også giver fine gaver).

 • Reply
  Camilla K
  27. december 2017 at 21:19

  Jeg vil nu også mene at det er et ualmindeligt højt gavebudget I kører – og det kan ikke “kun” afskrives med at være heldig, da beløbene på de fleste ting ligger pænt meget over det beløb vi og mange andre i al fald har mulighed for at give. MEN, det skal ikke ses værende en kritik. Faktisk synes jeg det er et mega inspirerende indlæg (som giver ideer til fremtidige investeringer) og derudover bare interessant at se dine FINE gaver ! Thumbs up herfra 🙂

  • Reply
   merimeri
   28. december 2017 at 9:46

   Nu var det egentlig ikke hensigten, at jeg ville bruge indlægget her på at forsvare min familiens gavebudget, men jeg vil nu alligevel gerne lige knytte en enkelt lille kommentar til for ikke helt at efterlade jer med en ide om, at vi giver gaver som baroner og baronesser 😉 I langt størstedelen af min familie har vi et gavebudget på ca 400kr, hvilket jeg ikke ser som ualmindeligt højt, men min familie er god til at give fællesgaver (det var sauterpanderne og eltandbørsten fx) og så er de lige så store tilbudsjægere, som jeg er det, så mange gaver er købt Black Friday for at kunne få mere for pengene. Ganni kjolen, som er fra mine svigerforældre, og tasken, som er fra Mads, ligger begge over min egen families gavebudget, men Mads og jeg er nok ikke de eneste, som godt kan lide at forkæle hinanden lidt ekstra til jul og fødselsdage, så indrømmet, der holder vi os ikke til et budget på 400kr 😉 Nåh, det blev et længere svar, men det var egentlig bare for at give lidt perspektiv på vores gaver. Klem til dig

   • Reply
    Camilla K
    28. december 2017 at 10:06

    Udover at dit svar giver god mening – og også er noget mange kan genkende ift. den måde de giver gaver på, så var det netop på ingen måde min hensigt at lægge en kommentar hvor du følte du havde brug for at forsvare dig! Fordi det synes jeg simpelthen på ingen måde du skal, da jeg er temmelig meget imod den udvikling hvor flere bloggere konstant må forsvare diverse valg m.v. Så jeg håber ikke du opfattede min kommentar således 🙂 God “post” jul til dig og godt nytår 🙂

 • Reply
  Marie
  27. december 2017 at 22:05

  Fine gaver!
  Jeg har lige set Emily Salomon har lavet en post med outfits fra året, Kunne være så fedt at se outfits fra dig også, elsker din fantastiske stil!

  • Reply
   merimeri
   28. december 2017 at 9:46

   Det var da en god ide søde Marie. Det vil jeg se, om jeg ikke lige kan få stykket sammen en af de kommende dage. Knus til dig

 • Reply
  Kristina
  27. december 2017 at 22:08

  Fedt at du deler. Synes også det er mega hyggeligt!!! Og Hey, alle familier har hver deres størrelser og budget. Det er jo klart at det er forskelligt fra familie til familie 🙂
  I år fik jeg:
  Ganni badedragt (til honeymoon på Maldiverne. Hurraaaaa!)
  Estee Lauder, Night repair serum
  Adidas tights
  Nike sports bh
  Markberg handsker (med touch funktion!)
  H&M sports trøje
  Jojo Moyes – I ly for regnen
  Marian Keyes – The woman who stole my life
  Maanesten øreringe (formet som kirsebær. Er VILD med dem!)
  Phillips steamer (fællesgave til min mand og mig)
  Bitz kafegafler i messing (fælles)
  Rosendahl hvidvinsglas (fælles)
  Smartbox til luksesbrunch (fælle)
  Foto af mine skønne niecer + lysestager de 2 ældste har lavet
  Fra arbejde (primær og sekundær) kunne vi selv vælge. Valgte et aktivitetskamera fra den ene, som jeg håber bliver fed at have med på honeymoon og 2x Niketrøjer fra fitness 😃

  Så jeg føler mig også vældig begavet i år. Men er skilsmissebarn og har en dejlig svigerfamilie også 😊

  • Reply
   merimeri
   28. december 2017 at 9:52

   Ej hvor er det også bare en samling vildt lækre gaver Kristina – og dejlig blanding af både rare mig-gaver og fine fællesting. Kan godt forstå du er tilfreds med den høst. Tak for at dele – så hyggeligt at læse om! Glædelig bagjul og knus til dig

Kommenter