outfit inspiration

BRYLLUPSGÆST: INSPIRATION TIL KJOLER

9. maj 2017

inspiration-kjoler-til-bryllupII 1 MODSTRØM SØLV KJOLE II 2 DESIGNERS REMIX SILKEKJOLE II 3 H&M CREPE KJOLE II 4 RABENS SALONER GULD PRIKKET KJOLE II 5 NUE BLOMSTRET KJOLE II 6 STINE GOYA KJOLE II 7 DESIGNERS REMIX SILKEKJOLE II 8 H&M SATINKJOLE II

I lørdags var jeg til min veninde Simones polterabend, og med de festligheder vel overstået gælder det næste punkt på to-doen; kjolen jeg skal have på til deres bryllup. Og jeg er i syv sind. Jeg har brugt timer på at trævle webshops igennem, men er stadig ikke helt afklaret omkring, hvad jeg skal have på. Brylluppet er den 3. juni og selvom det ikke skal holdes udendørs, er jeg lidt betænkelig ved, om det bliver for koldt og bart med bare skuldre. Med de forårstemperaturer vi har lige nu, er det i hvert fald et klart ja, men forhåbentlig det kan nå at vende indenfor de næste tre uger. 

I min søgen er det eneste jeg er kommet frem til, at den ikke skal være helt gulvlang, og den må ikke blive for skrigende i farven … men det er det. Sølle to kriterier, hvilket gør jagten ikke så lidt uoverskuelig. Pt har jeg fået kogt det ned til otte bud, men jeg kunne virkelig godt bruge noget input til, hvad jeg skal gå efter. 

Har I en favorit ud af kjolerne her? Eller måske et bud på noget helt tredje?
Jeg er formentlig ikke den eneste, der skal til bryllup denne sommer, så hvis I også selv er igang med planlægning af bryllupsoutfit, så del endelig jeres ideer i kommentarfeltet, og måske vi så kan hjælpes ad med at blive bryllupsklar.

 • Reply
  Betina
  9. maj 2017 at 20:12

  Jeg stemmer for nr. 4, 7 eller 8 🙂 nr. 1 og nr. 6 ville jeg personligt ikke tage på, uden at have clearet det med bruden først.

  Min absolut favorit må være nr. 4 – den er ligesom bare lidt mere festlig end de to andre.

  • Reply
   merimeri
   9. maj 2017 at 20:14

   Åh må man heller ikke have sølv/lysegrøn eller creme på uden at disse er clearet først? Og jeg som troede det bare gjaldt hvid, sort og rød. Tydeligvis ikke en hyppig nok bryllupsgæst 😉
   4 synes jeg virkelig også er fin! Og den bliver ikke for vinterlig?

   • Reply
    Betina
    10. maj 2017 at 20:23

    Altså må og må 😉 jeg tænker det kommer lidt an på hvad bruden er i. Hvis hun er i det helt store skrud ville jeg nok være mere loose omkring det, men hvis hun selv er i kort og evt. ikke krid-hvid, så ville jeg nok være lidt påpasselig med en cremefarvet kjole. Jeg tror de fleste er ligeglade, jeg tænker bare, at der er så meget andet jeg kan tage på sådan en dag, og selvom det måske er lige strikst nok, så vil jeg ikke risikere at støde bruden ved at komme i lys kjole på hendes store dag 🙂 Måske er jeg bare sær på det punkt.
    Min veninde skal giftes til sommer og har mere eller mindre selv opfordret til at jeg hopper i min creme/nude perlesag fra Ganni som jeg købte som 2nd dress da vi blev gift sidste år, og selv det har jeg det liiidt svært ved.

    Synes bestemt ikke den bliver for vinterlig – synes den er sådan lidt sommer-boho lækker, specielt med et par farvede sko og/eller læber.

 • Reply
  Camilla T
  9. maj 2017 at 20:35

  Hvis kjolen er lys – om den så er hvid, creme eller noget tredje – ville jeg helt sikkert høre bruden ad først. Og nu når det er d.3. juni er det jo et sommerbryllup (selvom temperaturen ikke ligefrem vidner om det) – så jeg ville nok gå efter noget printet, noget forholdsvist lyst eller noget der på anden måde “skriger” sommer. Hvis du forstår? Den skal ikke være for mørk, synes jeg. Af dem du har udvalgt, synes jeg, at nr. 4, 5 og 6 er finest 🙂

 • Reply
  Jeanette
  9. maj 2017 at 20:51

  Årh jeg står i samme situation! Jeg mangler også en kjole til et bryllup her til sommer. Jeg synes også nr 4 er fin, men mener jeg har set den variant uden ærmer er sted? Nu kan jeg selvfølgelig ikke finde et link, men det var måske en mulighed?

 • Reply
  Mette
  10. maj 2017 at 20:44

  Nummer 2. Den grønne vil være så fin til dig Line 🙂

Kommenter