outfit inspiration

MONDAY SLUMBER

23. februar 2015

fashionmenow1

Photocredit: Fashion me know

Jeg er mandagssløv i dag .. på den der måde man kun kan være mandag morgen tilbage på job efter en alt for kort weekend med for lidt søvn. Til gengæld har jeg haft en herlig weekend med flotte cocktails, god mad, bowling (ja, den slags er åbenbart ikke forsvundet sammen med 90’erne), dans, hygge med familien og fødselsdagsfejring. Den weekendglæde må jeg forsøge at holde mig kørende på, på denne ellers grå og kedelige mandag, hvor jeg har udsigt til en lang dag på job efterfulgt af arbejde med studiegruppen, inden jeg skal jeg hjem og gøre klar til fødselsdagsmorgenbord for min yndlingsmand som har fødselsdag i morgen og har lagt bestilling på favorit fuldkornsbollerne. Altså en mandag af den lidt uoverskuelige slags. Til sådan en dag plejer en ting at være en god hjælp. Blødt og rart tøj.  Jeg gad godt som flotte Lucy Williams fra Fashion me now iføre mig casual jeans, en løs strik og et stort tørklæde til at gemme mig væk i. Pænt!

God mandag derude, glæd jer over det hele er meget mere overskueligt allerede i morgen 😉

XX

  • Reply
    Nanna Says
    23. februar 2015 at 11:27

    Det lyder jo som en super skøn weekend! De bedste mandage er næsten de lidt triste mandage, da man bare ved, at man derfor har haft så skøn en weekend, at mandagen står alt for meget i kontrast 😉 Eller det må i hvert fald være min teori.
    Og hvor er det en stor trøst at tænke på, at allerede i morgen bliver nemmere – og et skridt tættere på næste weekend igen 😀 Haha

Kommenter