På ønskelisten

DREAMING OF // POINTED FLATS

24. februar 2015

pointy-loafers// POINTED LOAFERS 275 DKK //

Det halve af blogland, mig selv inklusiv, har kastet deres begejstring efter de spidse loafers. De af jer der har læst med på bloggen længe, husker måske, at jeg sidste år havde et par klassiske loafers stående på årets shoppeliste. Og de står der stadig! Jeg er endnu ikke er faldet over det perfekte par, men nu hvor foråret nærmer sig, og dermed anledningen til åbne sko, så overvejer jeg, om ikke jeg skulle have føje et par spidse loafers til garderoben. Pt veksler jeg mellem disse fra Asos eller disse fra Mango. Har I en favorit?

XX

Most bloggers, my self included, is head over heels with the pointed loafers. Since last year I’ve had a pair of classic loafers on my wardrobe wish list and now that spring is close, I’m considering adding a pair of pointy flats. My favorites are these from Asos or these from Mango. Do you have a favorite?

 • Reply
  Ida
  24. februar 2015 at 16:23

  Må tilstå at de slet ikke er mig. Jeg ved ikke hvad det er, men spidse sko og mig, det går bare ikke.
  Så jeg kan desværre ikke være til meget hjælp på det område 🙁

  • Reply
   infashionwebelieve
   24. februar 2015 at 16:25

   Forskellighed skal der heldigvis også være plads til. Vi plejer jo at være enige om så mange andre garderobe-ting 😉

 • Reply
  Nanna
  24. februar 2015 at 16:55

  Den fra Mango er sindsyg flot! Helt klart min favorit 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   24. februar 2015 at 22:20

   Tror også jeg hælder mest til den fra Mango. Den ser ud til at være i bedst kvalitet.

 • Reply
  Ditte Blog
  24. februar 2015 at 18:37

  Mangos model er ægte læder – så helt klart Mango 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   24. februar 2015 at 22:19

   Ja det taler altså lidt for Mango-udgaven. Er de ok at have på og hvordan synes du, de er i størrelsen?

   • Reply
    Ditte Blog
    3. marts 2015 at 15:24

    De er rigtig gode at have på 🙂 De er måske lidt til den store side – jeg har en 40 hvilket jeg også normalt bruger, men jeg tænker måske at jeg kunne have været i en 39, men det er selvfølgelig lidt svært at sige om de så ville blive for små..

    • Reply
     infashionwebelieve
     4. marts 2015 at 13:11

     Tænker også, det nok er meget godt at gå efter sin normale størrelse, når nu de er så smalle i snuden. Tak for hjælpen søde Ditte.

 • Reply
  Julie / It's My Passions
  24. februar 2015 at 22:00

  Jeg er selv vildt forelsket i dem fra Mango, da det er lidt mere underspillede end dem i lak 😉
  Men dem der i croco som du viser, er jo også mega fede! 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   24. februar 2015 at 22:22

   Det har du ret i. Lak kan virke lidt hidsigt 😉 Ved desværre ikke hvor croco modellen på billedet er fra, men faldt lige over disse: http://bit.ly/1FpCZtc, som altså kunne være et ret fint alternativ!

 • Reply
  Lullumut
  24. februar 2015 at 22:24

  Jeg har elsket spidse sko i de sidste 10 år og kan slet ikke få nok af dem 🙂 Synes klart Ditte sporter dem fra Mango godt 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   24. februar 2015 at 22:27

   Sådan Louise. Du er forud for din tid 😉 Men ja, Ditte gør det altså godt i Mango-udgaven. Det gjorde heller ikke fristelsen mindre 😉

 • Reply
  Chau
  25. februar 2015 at 15:22

  Jeg er en sucker for spidse sko, og har efterhånden også en del i skabet. 🙂 Jeg har faktisk teaset om dem fra Mango for ikke så længe siden. jeg missede dem fra Mango sidste år..såå..måske er jeg på.

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. februar 2015 at 15:24

   Hvilken slags sko har du IKKE mange af i forvejen kære Chau? 😉

Kommenter