Det har jeg på

OUTFIT // REINVENTING MY WARDROBE

25. februar 2015

240215

// KNIT Acne // DRESS Mango // FAUX LEATHER PANTS Topshop // WEDGES Isabel Marant //

Min kæreste havde fødselsdag i går, og selvom han dermed havde rettighederne til at stå for dagens program, så forbarmede han sig over mig, og indvilgede i at agere kamera-mand til outfitbilleder, selvom det absolut ikke er hans yndlingsbeskæftigelse. Til gengæld tog jeg opvasken fra hans fødselsdagsmiddag, mens han så fodbold med drengene – så jeg vil mene der igen er balance i regnskabet 😉

Outfitkombinationen her kan jeg ikke huske at have i ført mig før, men jeg følte mig simpelthen så godt tilpas, at det bestemt ikke er sidste gang. Elsker hvordan man af og til kan genopdage sin garderobe uden at være nødt til at føje nyt til.

XX

This outfit combination I don’t remember to have worn before, however I felt really good in it, so it definitely won’t be the last time. I love how you some time can reinvent your wardrobe without necessarily adding new stuff. 

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  25. februar 2015 at 10:25

  Sikke et lækkert outfit. Strikken er da også helt perfekt her til de kolde måneder 😀

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. februar 2015 at 15:21

   Virkelig. Der går heller ikke mange dage hvor jeg IKKE har den på 😉

 • Reply
  Sara Bøge
  25. februar 2015 at 15:19

  Hvor cool! Tror, at jeg fluks vil kopiere kombinationen af læderbukser og kjole 🙂
  Speaking of, er læderbukserne et gammelt køb? De er fede..

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. februar 2015 at 15:22

   Dejligt at kunne inspirere Sara. Jeg synes også, at kombinationen med læderbukser og kjoler fungerer ret godt, så jeg tror også, at jeg vil prøve den af med flere af mine kjoler. Strømpebukser kan også være så kedeligt en gang imellem 😉
   Det er ikke ægte læder, men en yderst vellignende kopi – som ja desværre har nogle år på bagen. Med jævne mellemrum kommer de tilbage hos Topshop, men lige nu, er de selvfølgelig udsolgt.
   Men mener H&M har nogle der minder gevaldigt om.

 • Reply
  Ida
  25. februar 2015 at 16:26

  Haha fed måde at logge ham på 🙂
  Og tillykke med han 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   25. februar 2015 at 16:27

   Man har vel lært et trick eller to efterhånden 😉
   Tak for din fødselsdagshilsen søde!

 • Reply
  Lullumut
  25. februar 2015 at 21:46

  Tillykke! 🙂 Vi er mange, der bruger forskellige lokkemidler, haha 🙂

Kommenter