Et godt tip I garderoben På ønskelisten

THAT PERFECT TRENCH

26. februar 2015


trenchcoat

// SAMSØE SAMSØE // TOPSHOP // WEEKDAY // WEEKDAY //

Jeg forventer, at foråret melder sin ankomst inden længe, så jeg kan få lov at pakke vinterfrakken væk. Glæder mig til gensyn med min læderjakke og trenchcoat, som er mine tro følgesvende de kommende måneder. Trenchcoaten er særligt savnet eftersom det sidste år, lykkedes mig at finde den perfekte af slagsen i H&M. En jakke der efterfølgende kom på listen over årets bedste køb, og som uden tvivl bliver en lige så stor vinder til foråret.

Modellen jeg købte er desværre ikke længere at finde, men jeg har fundet et par rigtig fine alternativer, til de af jer som er på udkig efter en klassisk frakke til forårsgarderoben. Weekdays frakker har jeg ret gode erfaringer med, og de er især gode til prisen. Den fra Topshop er dog også yderst fin og jeg kan godt lide at den er lidt støvet i farven.

XX

Last year I added a perfect black trench coat to my wardrobe and I can’t wait for spring to arrive, so I can wear it again. The model I bought is no longer available, but I have found four  good alternatives.

  • Reply
    Karina
    28. februar 2015 at 21:51

    Hvor er de fine <3

Kommenter