I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: OKTOBER SHOPPING

3. november 2021

II 1 GANNI GUMMISTØVLER II 2 NEW BALANCE 530 SNEAKERS II

Jeg har altid svært ved at købe sko og støvler. Enten har jeg svært ved at finde frem til den helt rigtige model, eller også passer de mig ikke ordentligt, når jeg ellers endelig har fundet en model, jeg synes om. Men i oktober, der var der god sko-karma, og således er der flyttet to nye par ind i den ellers sparsomme samling af fodtøj. Et par Ganni gummistøvler i genbrugsgummi i en fin armygrøn farve. Egentlig er det ikke ægte gummistøvler i ordets bogstaveligste forstand, fordi de ikke er lavet til at holde 100% vandtætte. Let regn og pytter kan de dog efter sigende godt klare, og forvisset om det, besluttede jeg altså at holde fast i dem, fordi de er præcis det par praktiske og samtidig pæne par støvler, jeg har mangler. Det er nu en god uges tid siden, jeg fik dem hjem, og jeg har haft dem på hver dag siden; regn eller ej. Det må siges at være et lykkeligt køb.

Det samme må jeg sige om de New Balance 530 sneakers, der også er flyttet ind. Lige nu er det dem og gummistøvlerne, jeg har i rotation hver dag, og mine fødder glæder sig over de komfortable sko. Og over at pæne sneakers faktisk godt kan findes til under 800kr.

Mine to oktoberkøb har stået mig i 2073kr. Gummistøvlerne kunne jeg nemlig spare lidt på, flankeret af en 15% rabatkode til Huset No 10, hvor jeg købte dem. Rabatkoden er stadig at finde, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, så tip hermed videregivet.

Hvad har du gjort dig af garderobekøb i oktober?

 • Reply
  Louise Herby
  3. november 2021 at 22:35

  Gode køb 🙂 Jeg har det på præcis samme måde med sko. Det kræver lidt mere end f.eks. en jakke eller en taske, fordi de skal sidde godt. Jeg fik købt mig et par Veja Esplar sneakers i september eller oktober, og de er så pæne, at jeg tilmed kan bruge dem på arbejde. Dem er jeg glad for 🙂

  • Reply
   Line Schjelde
   9. november 2021 at 9:14

   Lyder som det perfekte sko-køb, kære Louise. Veja sneakers er altså også så fine og tidløse!

Kommenter