Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

8. november 2021
II Bedste barselsmakker. Altså udover Evi. Den varme chokolade med rigelige mængder fløde. Denne var fra Bageriet Brød, som er en hæderlig kandidat til en god kakao. Lavet på Friis-Holm chokolade. En anelse for sød til mig, der foretrækker min chokolade lidt mere bitter, men det er nok en smagssag. Til gengæld var jeg svært tilfreds med mængden af flødeskum på toppen. Er allerede igang med at overveje, hvornår jeg næste gang kan se mit snit til en kop med på vejen II

Så ruller endnu en uge, og jeg glæder mig faktisk. Især fordi jeg starter den i selskab af en savnet veninde, har udsigt til et huskig, vi er mere end almindeligt spændt på, har tid i kalenderen til en ansigtsbehandling og kigger hen imod en weekend, der byder på både Mortens Aftens and og fødselsdagsfejring af henholdsvis min søde svigerinde og min kære far. Lutter gode sager og således kan jeg dårligt vente med at komme igang.

Til en start nyder jeg dog lige en stille stund med ro fra babyalarmen og anledning til at samle op på seneste uges potpourri af rarheder fra kamerarullen.

Glædelig mandag, kære jer!

II Er jeg alene om allerede lidt at savne de gyldne trækroner, selvom de sidste blade nærmest kun akkurat er drysset til jords? II
II En rar torsdagsaftale med en kær veninde og Evi, der vågnede lige som vores mad ramte bordet. En klassiker, ved enhver småbørnsforælder. Men vi klarede den og kom rent faktisk i mål med lidt voksensnak selvom Evi har med til bords. En rar påmindelse om, at selvom det ikke er helt ideelt, behøver baby ikke stå i vejen for restaurantbesøg II
II Jeg kunne ikke dy mig for at slå til på den klassiske uldjakke fra &Other Stories, jeg har pippet op om ad flere omgange herinde. Og den blev indviet straks den kom ind ad døren forleden. Føler mig vældig godt tilpas og smart i den, så udelivet er igen blevet lidt mere attraktivt II
II En aftenbakke af de helt gode til en aften, jeg var alene hjemme. Den var i øvrigt cirka det eneste, der holdt mit humør oppe, som jeg farede i pendulfart mellem soveværelset og stuen, fordi Evi vågnede hvert kvarter den første halvanden time af hendes nat II
II Til gengæld stikker hun mig sådan nogle smil her, når hun vågner veludhvilet, og så er alle søvnproblemerne jo heldigvis lykkeligt glemt igen II
II Den her Whiskey Sour og anledning til benene oppe var i sandhed et højdepunkt på min lørdag II

    Kommenter