Hverdagsliv

Drømmekøb 2012 # 1

7. marts 2012

I forlængelse af mit indlæg i går, så synes jeg det kunne være sjovt at lave en collage over de ting jeg virkelig, virkelig håber at kunne blive den glade ejer af i løbet af 2012.
Fra øverst til venstre:
1. Et par ægte læderbukser/leggings (og da gerne disse fra Munderingskompagniet) 2. Acne Track
3. Balenciaga City 4. Balenciaga Velo (Kan ikke finde ud af om jeg helst vil have City eller Velo, men tror jeg hælder til den sidste) 5.Ysl Arty Oval ring 6. Nyt spejlreflekskamera (Overvejer kraftigt et Canon Eos 550D 7. Et tilhørende objektiv 8. En MacBook Air 
Jeg er jo lidt af en highstreet-shopper, men for dælen hvor gad jeg godt blive bedre til at droppe nogle (okay, alle) af de ofte lidt uovervejede highstreet-køb og istedet shoppe sjældnere, men så tilgengæld nogle mere lækre ting .. Ja, sådan vil jeg være når jeg bliver voksen og lidt mere shoppe-ansvarlig .. Engang.

    Kommenter