Hverdagsliv

Ønskeoutfit # 2

25. februar 2012

Årh hvor jeg dog ville ønske at jeg kunne iføre mig noget lignende dette i aften, hvor der skal holdes fødselsdagsfest for min lillebror.
Elsker tanken om at kombinere en helt enkel kjole med nogle tunge sølvsmykker, tårnhøje hæle og en lækker clutch.
Kjolen må gerne være lidt transparent så man kan ane en fin blonde-bh indenunder.
Desværre synes jeg ikke lige jeg kan finde noget i garderoben, som tilnærmelsesvis minder om ovenstående.
Har en af de der dage hvor jeg bare har lyst til at skifte hele min garderobe ud og starte helt forfra.
Kender I ikke godt det?
 • Reply
  Anonym
  26. februar 2012 at 19:25

  Kæreste Frau- Line. Jeg vil da også lige komplimentere din blog, jeg er jo blevet fast læser og jeg syntes at du gør det godt.. Derudover vil jeg også lige høre hvor du har fundet den sorte kjole ovenover?
  – Naja

 • Reply
  Line S.
  26. februar 2012 at 22:08

  TAK for komplimenten søde Naja!
  Kjolen er fra The Row (http://www.ekseption.es/THE_ROW/product14120), og ligger desværre i den noget dyrere ende. Men kunne forestille mig at T by AW eller Monki godt kunne have noget der minder om.

Kommenter