Hverdagsliv

Fødselsdagsbarn

12. september 2013

25 år det er mig. Så er man sådan rigtig voksen er man ikke? Dét har jeg altid tænkt i hvert fald. Men føler jeg mig så sådan rigtig voksen? Nah, nok ikke helt endnu. Måske når jeg er 30 😉 Jeg glæder mig stadig som et lille barn til at vågne op om morgenen på min fødselsdag og bestræber mig også på kun at lave sjove ting på min fødselsdag. Det er jo trods alt kun én gang om året. 25 er i min verden lidt en milepæl, ikke mindst fordi jeg nu er tættere på 30 end på 20, gisp, og jeg har derfor også sørget for at fejre skiftet på behørig vis. Først fødselsdagsfest for nogle uger siden med 30 af de flotteste mennesker jeg kender, så stod min egen familie for skud forrige weekend og så kommer svigerfamilien forbi i næste uge. Jo, 25 år, det kræver altså fejring! Dagen idag har jeg brugt i selskab med manden i mit liv. Han forkælede mig med overdådigt morgenbord i morges, derefter har vi hygget inde i byen og har så sluttet aftenen af med sindsygt lækker mad på Restaurant Geist på Kgs. Nytorv. 
I morgen tidlig klokken 8 drager jeg mod Sønderborg. Jeg har været heldig at få et sindsygt fedt frivilligt arbejde i forbindelse med CBS Case Competition, hvis nogle af jer måske kender til det?! Og hele weekenden skal derfor bruges på kick-off og planlægning af de kommende måneders aktiviteter. Det hører I nok mere om den kommende tid! Jobbet er dog kommet meget pludseligt, og ligeledes er turen til Sønderborg, så jeg har, selvfølgelig, fristes man til at sige, ikke fået planlagt noget til jer. På den anden side af weekenden vender jeg til gengæld tilbage med billeder fra min gavehøst. For det er nemlig hvad man gør når man fylder 25. Høster lækre gaver i massevis. I kan godt glæde jer 😉
Hav en dejlig weekend lige om lidt søde I. 
 • Reply
  PIXELS OG POESI
  13. september 2013 at 8:49

  Tillykke med dagen, søde Line!

 • Reply
  Trine Lykke
  13. september 2013 at 10:49

  T I L L Y K K E ! både med fødselsdagen of jobbet!

 • Reply
  Thea
  13. september 2013 at 13:29

  Stort tillykke med fødselsdagen 🙂 Og hav en skøn weekend!

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  13. september 2013 at 20:40

  Stort tillykke med dagen 🙂

 • Reply
  Lullumut
  14. september 2013 at 23:03

  Stort tillykke med fødselsdagen 🙂 Og tillykke med det spændende job 🙂

 • Reply
  Line S.
  16. september 2013 at 10:46

  Tusint tak søde Betina!

 • Reply
  Line S.
  16. september 2013 at 10:46

  Tusind, tusind tak – med begge dele 🙂

 • Reply
  Line S.
  16. september 2013 at 11:26

  Tusind tak skal du have Thea 🙂

 • Reply
  Line S.
  16. september 2013 at 11:26

  Tusind tak Katrine!

 • Reply
  Line S.
  16. september 2013 at 11:27

  Tak skal du have kære Louise. Og velkommen tilbage fra London 🙂

Kommenter