Hverdagsliv

BIANCO by CAMILLA PIHL

22. september 2014

De perfekte sorte støvler spøger stadig, og senest er det Bianco by Camilla Pihl kollektionen som har fanget min opmærksomhed. Var forbi en Bianco i lørdags for lige at tage et nærmere kig, og støvlerne skuffer bestemt ikke live. Støvlerne er enkle, tilpas rå og så virker både pasform og kvalitet god.

De ser desværre ud til, at være udsolgt i de fleste steder online, men mit indtryk er at de stadig er at finde i butikkerne. Bianco har desuden skrevet online at de er i kontakt med leverandøren for at få leveret flere støvler, så mon ikke der snart er flere størrelser tilgængelige online også.
Jeg lurer jo lidt på et par spidse støvler denne sæson, så både bud nr. 1 og 2 er ikke skudt helt ved siden af. Hvad synes I om dem?

XX

I?m still in the search for the perfect black boots, and most recently the Bianco by Camilla Pihl collection has caught my eye. A collection with minimalistic, raw leather boots ? all in black. Whats not to like? 😉 I stopped by a Bianco shop in the weekend, and the boots definitely not disappointed me when I saw them irl. I think I?m all on for a pair of pointy boots, so pair no. 1 and 2 are my favorites. What do you think of them?

 • Reply
  Ida
  22. september 2014 at 15:26

  De er pæne. Jeg har nogle Billi Bi som minder meget om nr. 3.

 • Reply
  Sara Bøge Josefsen
  22. september 2014 at 21:12

  So far synes jeg, at nr. 1 og 2 er de pæneste spidse sorte støvler du har blogget om 😉 wauw..

 • Reply
  Sofies closet
  23. september 2014 at 11:03

  De er så pæne. Jeg er helt vild med den kollektion 😀

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:24

  Billi Bi laver altså også virkelig nogle pæne sko og støvler!

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:24

  Jeg er også helt solgt! Måske man lige skulle få dem prøvet en dag ved lejlighed 😉

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:25

  Den rammer også spot-on hos mig. Og gode priser!

Kommenter