Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

9. februar 2020

Hvilken herlig weekend det har været. Sådan en der for en sjælden gangs skyld har føltes lang. Som om timerne ikke bare er forsvundet mellem hænderne på os, men hvor tiden siden fredags faktisk føles som 48 lange timer væk. På den gode måde. Og jeg tror det hænger sammen med, at vi brugte det meste af lørdagen ude af byen. På sommerhusvisit hos mine svigerforældre i Odsherred. Som jeg sådan for alvor tænker over det, så er der vist en fællesnævner i min følelse af hvordan tiden kan strækkes, når jeg bruger den ude af byen. Følelsen er nemlig den samme, når vi er hos mine forældre på landet. Det føles som om tiden går langsommere, hvilket nok hænger sammen med, at vi ikke har de samme intentioner om at skulle en hel masse, når vi ikke er hjemme i København. Ude af byen koncentrerer vi os bare om at være. Og jeg længes efter at dyrke den følelse.

Således har min sommerhusdrøm stadig gunstige kår. Drømmen om at finde vores eget lille fristed der kan være et åndehul fra hverdagen og de mange gøremål i byen, som jeg ikke har lyst at undvære helt, men som jeg godt gad finde en modpol til. Det bliver ikke lige rundt om hjørnet, for bryllupsplanlægningen og det budget, festen kommer til at kræve, tager om sig, og vi har ikke råd til begge dele på én gang. Men på den anden side af vores livs fest, der kommer opsparingen til at dreje sig om et sommerhus.

Nåh, det endte som en lang optakt som det, det skal handle om. En samling af de rare glimt fra ugen der nu går på hæld.

II Ubetinget kærlighed i klitterne ♥ II

II Årets fastelavnsbolledebut fra Hart. Bollen beklædt med chokoladeganache var jeg ikke imponeret over, men den med skum og solbærdrys?  Oh my! Så ualmindeligt god på alle parametre, og sådan en jeg bliver nødt til at nå i hvert fald én mere af, mens sæsonen er igang II

II Eftermiddagssjov på Vesterbro bibliotek, som har en velassorteret udklædningskasse der vakte begejstring hos min lille udklædningsglade tumling. Nu drømmer jeg om at finde et tilsvarende kostume til hende til fastelavnsfejringen i vuggestuen II

II Den her blå himmel virker ekstra langt væk i dag som gråvejr og vild blæst har overtaget min søndagsudsigt, men derfor glæder det mig også ekstra at have den foreviget på kamerarullen, sammen med kig til solskygger på brostenene på Købmagergade. Så pænt II

II Se lige hvor søde de her tre små damer er. Og Nola der pludselig ser helt lille ud igen sammenlignet med de “store” piger, som altså bare er lidt mere end et år ældre end Nola. Synes det er så vildt med den far sådan nogle små mennesker udvikler sig på! II

II Foråret nærmer sig, og jeg har fundet Nolas forårsjakke frem for gemmerne. Jeg købte den på udsalg i efteråret, flere numre for stor, men ikke på vilkår om jeg ville gå glip af chancen for at kunne iføre Nola og jeg matchende leopardjakker. Og nu er det snart tid. Om jeg glæder mig? Fuldstændigt åndssvagt II

    Kommenter