Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

8. februar 2021

Weekenden er lagt bag os, og hvilken én det har været. Lige som jeg havde ønsket mig den og mere til. Med rigeligt af spiselige fornøjelser, familietid og tiltrængte kærestestunder. Gåture hånd i hånd, kolde (alkoholfrie) øl med dyner i sofaen, ny serielast i form af Firefly Lane og brætspil på gulvet. Jeg vil leve højt på de dage, som hverdagen igen kalder.

Ugen her kommer nemlig ikke til at gøre så stort væsen af sig. Jeg skal have startet projektet op med at overlevere mine arbejdsopgaver på jobbet, inden jeg går på barsel, og det er lidt af en mundfuld af tage hul på. Til gengæld har jeg sørget for at booke et par gode små åndehuller ind undervejs; en fastelavnsbolleekspedition afsted til Andersen Bakery og Alice, en gåtur med en veninde og opstarten på et nyt billedvægsprojekt, i forbindelse med et nyt samarbejde, som jeg glæder mig til at se tage form.

Hvilke glæder har du at se frem til denne uge?

II Helt perfekt kulisse til min torsdagsfridag. Solskin ind ad vinduerne og dyner i sofaen. Forestiller mig det også som en lille forsmag på barselslivet inden lillesøster kommer. Satser på der bliver lidt mere tid at ligge på langs denne gang end sidst, hvor Nola jo kom nogle uger før tid II
II Vi har fået gået nogle gode lange gåture i weekenden, og jeg er virkelig begyndt at nyde den langsomme måde at tage byen ind på. Tidligere har det ellers ikke været noget jeg var så god til, fordi jeg var mest af alt var optaget af at komme hurtigt fra a til b, men anledningen til at sætte tempoet ned og lægge byen bag sig på gåben kan virkelig noget fint. Især fordi der så er tid at stoppe og værdsætte et kvarter som Humlebyen, der stadig glimter fint med lyskæder II
II Behøver jeg overhovedet sige, at jeg synes det er verdens hyggeligste, at Nola gider det her med mig? Hjemmespa for tøserne som en anledning til at finde på en lidt mere sanselig eftermiddagsaktivitet efter vuggestue II
II Lørdag morgen som den gør sig bedst. Med god tid til at nusse om morgenmaden. Det er et fast indspark i løbet af vores weekend; det store morgenbord, som både store og små herhjemme har kær II
II Selvom vi var ret trætte lørdag aften, lykkedes det os at overvinde sofalængslen og Netflix på autoplay og i stedet hygge med brætspil. Og det var så rart at være sammen om noget andet om aftenen end bare tv, så det vil og skal vi altså blive bedre til. Bare en gang imellem!
II Til vores datenight lørdag endte vi med at bestille mad til afhentning hos Mangia, da AOC som vi først havde udset os, nåede at blive udsolgt inden vi fik booket. Til gengæld var vi ikke spor kede af at ende med Mangia, der leverede en virkelig lækker tre-retters takeaway menu. Især deres fyldte tortelli, polenta med syltede svampe, tataren, som jeg sneg mig til en lille bid af, og deres dessert var kæmpe hit. For ikke at tale om deres surdejsbrød. Vi var svært begejstrede! II
II Muligvis et af de helt store højdepunkter på vores kærestedate; søndag morgen med morgenmad og aviser i sengen. Uden bagkant og uden at skulle agere forældre. Hvilken luksus II

    Kommenter