Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

1. juni 2021
II Sådan et lille nemt treat i barselsboblen; grape med hjemmelavet myntesukker. Det dufter og smager af sommer og er således perfekt også på de grå dage! II

Det glæder mig meget at læse jeres kommentarer til mit indlæg om, hvad jeg kan byde på, og at høre hvordan I i hvert fald ikke oplever at det hele er gået helt i stå. Tak! Det giver mig en ro at vide og ikke mindst giver det mig luft til stille og roligt at dykke ned i jeres mange gode ideer til fremtidige indlæg og dernæst sætte mig til tasterne, når tiden tillader det, fremfor at tvinge noget igennem fordi jeg forestiller mig, at I ellers stopper med at kigge vejen forbi her.

I dag udnytter jeg Evis formiddagslur og min trilletur med hende i gården til at samle op på sidste uges rarheder, og selvom det var en uge med anledning til en del frustrerede tårer for mit vedkommende, var der heldigvis også en håndfuld gode øjeblikke og gensyn med gode mennesker, hvor skyerne for en stund føltes til at lette. Og de øjeblikke skal jeg minde mig selv om at værne lidt ekstra om i en tid hvor jeg stadig har lidt svært ved at finde fæste som mor til to.

II Jeg er meget taknemmelig for at amningen også denne gang spiller. Og at jeg allerede fra dag 1 h
II Fredag var sådan en barselsdag, som jeg huske mig selv på også findes. Hvor Evi sov gode lure, og hvor jeg tillod mig selv en ægte barselspause, hvor jeg først spiste toast på Central Cafe på Tullinsgade og sluttede af med byens bedste matcha og cookie hos Rikiki på Værnedamsvej. Hvor jeg nød bare at være uden bagkant og at være tilstede på andres præmisser end Evi. Det er nemlig lidt udfordringen ved at holde barsel og samtidig holde liv i min blogger business; der er altid ét eller andet indhold jeg burde bruge pauserne på at lave. Men altså ikke i fredags, der holdt jeg fri, og det gjorde godt! II
II Pavestolt over at være gudmor til lille Olga, som blev døbt i weekenden. Blev helt rørt over hvor stort jeg faktisk synes det er at blive nådigt valgt til at hjælpe sådan et lille liv på vej med al den kærlighed der er at give af II
II Friskpillede rejer på nybagt brød med tatziki. Sommer hos sviger er mere end godkendt!
II Sødeste lille badenymfe II
II Mig og min mini me ♥ Kilde til stor frustration, dårlig samvittighed, men heldigvis mest af alt uendelig KÆRLIGHED II

    Kommenter