Hverdagsliv

SUNKISSED FRIDAY

25. maj 2014
Kjær København tee (here) / Moss Copenhagen skirt / Vagabond heels / American Apparel clutch (here)

Mit outfit fra i fredags, som blev brugt på eksamenslæsning i solen, og om aftenen i selskab med søde venner, grill og gin tonics. Perfekt kombination skulle jeg hilse at sige! Jeg elsker at sommeren er over os og at livet lige bliver 10% sjovere når aftenerne bliver længere, og når man om morgenen vågner med solskin ind ad vinduet. Jeg var ude med nogle veninder igår, og da jeg klokken 6 i morges cyklede hjem med solen i øjnene, der boblede jeg nærmest over af den glæde som kun sommer i Danmark kan give. Det kan godt være at her er mørkt og koldt langt størstedelen af tiden, men når så sommeren kommer, så er de resterende måneder pludselig meget hurtigt glemt, og der er ikke noget sted jeg hellere vil være end i Danmark i solskin.
Nåh det blev vidst et lidt søndagssentimentalt indlæg, men vi kan jo heller ikke snakke om tøj hele tiden 😉
Hav en dejlig søndag piger! 
 • Reply
  High on Fashion
  25. maj 2014 at 16:14

  Jeg er vild med alle detaljerne og de lækre items 🙂

 • Reply
  Colombe de la paix
  25. maj 2014 at 18:11

  Hvor er du flot!
  Jeg er aldeles enig mht. Danmark om sommeren! Hvis sommeren er god, er der ikke noget sted, jeg hellere vil være.

 • Reply
  Ida
  25. maj 2014 at 18:21

  Lækkert lækkert outfit søde Line og hvor lyder det bare som en god aften du havde igår 🙂

 • Reply
  Line
  28. maj 2014 at 22:13

  Årh dét er jeg vel nok glad for at høre søde Karina!

 • Reply
  Line
  28. maj 2014 at 22:14

  Præcis. Det er egentlig meget heldigt at man har det sådan 😉

 • Reply
  Line
  28. maj 2014 at 22:14

  Tusind tak søde. Jeg er også glad for igen at kunne hoppe i sidste års favorititem; leopardnederdelen!

Kommenter