Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

5. april 2021
II Siciliansk Is på Skydebanegade er endelig åbnet op for sæsonen, og det blev til et glædeligt gensyn i påskeferien. Denne kombination af blodappelsin, fyldig chokolade og zuppa inglese er himmelsk II

Formentlig som kroppens måde at forberede sig på den snarlige afbrudte søvn, er jeg begyndt at vågne endnu før solen – og øvrigt resten af min lille familie – står op, og for at være ærlig nyder jeg den helt stille stund for mig selv at starte dagen på. Således har jeg placeret mig selv i sofaen til et tidligt blogskriv, og en anledning til at komme foran med dagen, inden resten af holdet herhjemme vågner, og sidste påskeferiedag skal bruges på uanede mængder af hygge. Og bagværk. Nola har beordret nybagte boller til morgenmad, og Mads og jeg har udset os en citronkage med syndigt overtræk efter at have set Hannah Stefansson diske op med denne her.

Sidste uge var rar, men også lidt skør. At holde påskeferie hjemme uden planer med en knap 3-årig som kompagnon føles ikke som det aller mest ferieagtige, og ovenpå mine fire ugers alene-barsel, skulle jeg lige bruge et par dage til at lande i, at påskeferien helt og aldeles blev på andre præmisser end mine egne. Men vi gjorde det, og den sidste håndfuld dage har virkelig været gode for os. Nu glæder jeg mig til at kaste mig over den nye uge, der uanset hvad, bliver vores sidste, inden lillesøster endelig kommer ud til os.

II Smukkeste påskeblomster fra mine forældre, lillebror og hans kæreste II
II Fyrre fulde uger med lillesøster i maven, og selvom det kan tælles på bare et par hænder, hvor mange gange jeg har fået taget ordentlige billeder af den voksende mave i denne graviditet, nåede jeg heldigvis en sidste runde med den højgravide mave II
II Resultatet af vores nye knager i gangen. Det er blevet godt. Og super funktionelt, hvilket næsten er det vigtigste. Vi har fået en følelse af meget plads i gangen, som vores overtøj og tasker nu kan spredes lidt ud, og Nola har med det samme kastet sin kærlighed over hendes nye knage, og hænger nu helt på eget initiativ selv sit tøj op, når vi har været ude II
II Frokost i det fri på min terminsdag i tirsdags, hvor Mads’ arbejdskalender tillod, at vi gjorde lidt ekstra ud af dagen. Den her stund lever jeg lige højt på, mens vejrudsigten melder om sne senere i dag …. lunefulde april! II
II Lille mus på jagt efter påskeæg for første gang. En tradition jeg har glædet mig til at bringe med videre fra min egen barndom, og at dømme ud fra Nolas begejstring over de tre store påskeæg hun fandt, gider hun også godt igen næste år II
II Årets eneste reelle påskeplan; besøg af mine forældre, lillebror Lasse og hans kæreste til en lille påskefrokost. Det har ærligt talt føltes lidt fladt slet ingen planer at have haft, så det var uendelig rart med en lille frokostaftale på programmet som vi kunne nusse lidt ekstra om. Og finde anledning til årets første jordbærtærte, som jeg de seneste uger har haft et særligt godt øje til! II
II En middagspause udnyttet til ultimativ velvære. Fodbad og film i sofaen II
 • Reply
  Erica
  5. april 2021 at 14:30

  Ser herlig ut! Og de knaggene var virkelig superfine! Leiligheten deres er så inspirerende! Her ble også påskeferien helt annerledes enn tenkt, men samtidig har det vært noen fine øyeblikk – med mye sol, påskeeggjakt, lek, turer og mat utendørs. Neste år håper jeg på noen flere timer alene i solveggen med en god krimi-bok, hehe…

  • Reply
   Line Schjelde
   7. april 2021 at 14:40

   Så dejligt det høres ut med påsken din – også selvom den blev lidt annerledes end først tenkt! Påskeeggjakt er så koseligt ♥️

Kommenter