I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: MARTS SHOPPING

4. april 2021

Jeg havde jo ellers tænkt, at jeg ville holde mig selv shoppefri helt indtil lillesøsters ankomst, ovenpå en januar og februar stort set uden nykøb til garderoben. Men fordi lillesøster lader vente på sig, og jeg er ramt af en ufattelig utålmodighed over at gå rundt i de samme få stykker tøj, er jeg altså alligevel kommet til at shoppe en enkelt ting i februar.

En smuk kort trenchcoat fra Arket. Efter at have set både Emily og Acie flotte sig i den, måtte jeg se mig selv influeret og jeg kunne ikke dy mig for at slå til på den, da den endelig dukkede op på lager i min størrelse. 1200kr stod den mig i, og det er således hvad mit garderobeforbrug i marts udgør.

Nu har jeg så fået den hjem, og for at være ærlig kan jeg ikke helt finde ud af om jeg stadig er helt solgt. Om det er fordi, at jeg med mine beskedne 164 centimeter ikke helt har samme højde/drøjde ratio som modellen på billederne, eller om det er fordi alt tøj i oversized snit ikke rigtig kommer til sin ret her i min slutspurt af graviditeten, skal jeg ikke kunne sige. Uanset, var det i hvert fald ikke kærlighed ved første blik, da jeg fik på den herhjemme, og således bruger jeg lige de næste dage på at mærke den efter. Om den skal have chancen i håb om, at jeg tager mig lige så fin ud i den som Acie og Emily, når lillesøster er ude på den anden side, eller om den skal retur og jeg gemme pengene til noget andet.

Mon I har føjet noget nyt til garderoben i marts?

 • Reply
  Erica
  4. april 2021 at 18:44

  Kjøpte et par deilige løse skinnbukser og sneakers – helt klar for april måned med noen solbriller på nesen. Siklet på denne jakken, men ikke vært tilgjengelig her… Kanskje den bør droppes da jeg også er superkort! Lykke til med innspurt og fødsel!

  • Reply
   Line Schjelde
   5. april 2021 at 6:26

   Uh, sikke nogle lækre marts-kjøb! Helt med dig på ønsket om solbriller på nesen i april 🙂

 • Reply
  Sofie
  4. april 2021 at 20:05

  Fin er den! Men et godt råd er – hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl – så må den retur 😉 Men husker godt tvivlen ved mange tøjkøb sidst i graviditeten.

  • Reply
   Line Schjelde
   5. april 2021 at 6:25

   Der er helt sikkert noget om det råd! Men pt er jeg i tvivl om nærmest alt tøj, fordi min krop er så langt fra sig selv. Kunne håbe lillesøster når at komme, mens returfristen stadig gælder, så jeg lige kan nå at se jakken på uden kæmpe gravid-mave 😉

 • Reply
  Louise Herby
  8. april 2021 at 22:39

  Uh, jeg synes, den er flot! Det ærgrer mig lidt, for jeg havde den fineste jakke i samme snit for nogle år tilbage. Sort fra Margit Brandt. Fik den til ingen penge på noget lagersalg. Spændende hvad du beslutter/besluttede dig for.. Jeg har (efter mange mange måneder) endelig fået købt mig nye bukser. Sort stretchy “jeans” fra H&M. Det var lidt et panikkøb, men de sidder så pænt. Og nyt nattøj!

Kommenter