I garderoben På ønskelisten

PASTELFARVEDE FORÅRSFRISTELSER

31. januar 2016

pastel-fristelser

II 1 TOPSHOP DENIM JACKET II 2 H&M TREND DOTTED SHIRT II 3 STINE GOYA SWIMSUIT II 4 H&M SWEATSHIRT II

Sneen udenfor er forsvundet og i takt med, at temperaturen er steget, er min længsel efter foråret steget tilsvarende. Jeg drømmer om print, pasteller, korte jakker og bare ankler – og disse fire ting ville jeg gerne føje til forårsgarderoben.

Det er mange år siden, jeg sidst har haft en denimjakke, men det er jeg klar til at lave om på i år. Heldigvis findes der masser af budgetvenlige udgaver i fx Topshop, som denne er fra, H&M eller Asos.

Badedragten har jeg været forelsket i, siden jeg så den på Pernille Teisbæks instagram for en måned siden, og nu er den endelig kommet online. Jeg har kun en lidt sporty badedragt, som jeg bruger, når jeg svømmer i svømmehallen, men kunne godt tænke mig at finde en lidt mere fin og feminin udgave at kunne slænge mig i på stranden.

Og så er der de fine pastelfarvede bluser. Den blå skjorte, som jeg også skrev om på min instagram forleden, ville være perfekt til både jeans eller i en højtaljet nederdel, og jeg elsker de feminine detaljer med både flæser og prikker. Desværre er det stadig ikke lykkedes mig at støve den op, så hvis nogle falder over den i en str. 36, må I endelig sige til! Den sarte lyserøde sweatshirt ser så blød og rar ud, at jeg ville ønske, den allerede var en del af garderoben, så jeg kunne holde søndag i den i dag. Søndagstøj der både er comfy og pænt rangerer altid højt på min hitliste.

 • Reply
  marlene
  31. januar 2016 at 22:14

  Den lysserøde sweat er pæn, men et rent helvede. Den fnulre så meget inde i, jeg har lyserødt fnuller over ALT. har vasket den flere gange, og det hjælper lige lidt.

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2016 at 18:20

   Godt du siger det Marlene. Jeg har ikke tålmodighed til fnuller over det hele, så jeg fjerner den fra min mentale shoppeliste igen 😉

Kommenter