Jeg er garanteret ikke den eneste, som af og til kan synes, det kniber lidt med inspiration på madfronten? Særligt aftensmaden synes jeg, det kan være svært at være kreativ omkring, når det skal balanceres med en travl hverdag, hvor vi, for vores vedkommende, de fleste aftener er hjemme omkring kl 18 og først der skal til at spekulere i madlavning.
Derfor vil jeg lige dele fire nemme hverdagsretter, som ofte kommer os til undsætning og måske derfor også kan redde nogle af jer derude. Retterne er sunde, hurtige at lave og kræver ikke en masse særlige ingredienser.
1. Laksefilet med dampede bønner og quinoasalat med ærter, avocado, cherrytomater og romaine.
2. Hakkebøf og spejlæg med bulgurssalat med spinat, cherrytomater, syltede rødløg, eddamamebønner og avocado.
3. Rugbrødssandwich med god skinke og ost, spejlæg på toppen og avocado on the side.
4. Æggewrap med fyld af kikærter svitset af i lidt olie og frisk muskatnød dertil spinat som dampes sammen med de kikærterne og til sidst tilsat friskrevet parmesan og så et par skiver rister rugbrød til.
6 Comments
Ida
1. februar 2016 at 6:49Jeg kender det så godt. Det der madlavning har aldrig rigtig fanget mig.
Men de der æggewraps ser de bare mums ud 🙂
merimeri
2. februar 2016 at 18:19Jeg var faktisk ret glad for at lave mad engang, men det er som om, det bare ikke er lige så sjovt, når man ikke har ordentlig tid til det. Og det har man bare sjældent i hverdagen!
Maria M. Larsen
2. februar 2016 at 11:09Mmmh, det ser lækkert ud!
Hvor er dine fine tallerkner fra? 🙂
merimeri
2. februar 2016 at 18:17De er fra Broste Copenhagen. Stellet hedder Nordic Sea og er faktisk ganske overkommeligt i pris.
Maria M. Larsen
2. februar 2016 at 18:19Ah, perfekt!
Mange tak ☺️
merimeri
2. februar 2016 at 18:20Velbekomme 🙂 Hav en dejlig aften!