Hverdagsliv

24 TIMER MED MIG // MANDAGSLIV

2. februar 2016

Vi læser Børsen og Berlingske herhjemme og et af de temaer, jeg holder særligt af at læse, er de artikler, hvor forskellige virksomhedsledere eller kulturpersonligheder, tager læserne med på deres dag. Det har givet mig inspiration til at gøre det samme og jeg tænkte, det kunne være lidt hyggeligt, at tage jer med på min dag i går. Mandagsliv af den ganske almindelig slags, men hverdagen er nu engang også den vi har mest af.

dagbog-1

06.15: Vækkeuret ringer ubarmhjertigt tidligt, taget i betragtning at det er første dag efter weekenden, men da jeg har planer efter arbejde, vil jeg gerne have klaret dagens træning allerede om morgenen. Bruger lige fem minutter på at vågne, mens jeg tjekker mail, instagram og facebook – hvilket jeg starter hver morgen med. Derefter i træningstøjet og ud af døren. De morgener hvor jeg træner, plejer jeg at køre et træningspas på 45-50 minutter. Jeg starter med 20-30 minutters cardio, enten løbebånd, cykel eller crosstrainer, og slutter af med nogle forskellige styrkeøvelser. I dag squatter jeg med vægtstang,  træner arme med rows og slutter af med mavetræning med medicinbold.

08.00: Jeg er hjemme efter træning og færdig med at bade. Foretrækker at bade og gøre mig klar hjemme, da der så også er tid til at få lidt ordentlig morgenmad. Morgenmaden indtages foran computeren, mens jeg får et overblik over indbakken på arbejdet og relevante historier om momondo og vores konkurrenter på tværs af de 32 markeder, som vi arbejder på. Jeg færdiggør og får udgivet dagens blogindlæg og svarer på kommentarer på bloggen. Føler jeg har god tid og nyder det – ender dog, som sædvanlig, med at fare rundt de sidste 10 minutter, inden jeg skal ud ad døren, fordi tiden alligevel er løbet fra mig.

09.00: Et par minutter over ni triller jeg ind i gården på arbejdet. Vores kontor ligger midt på strøget, så det tager mig heldigvis kun små 10 minutter at cykle på arbejde, hvilket jeg glæder mig over hver dag. Jeg starter op med at lave en to-do over dagens vigtigste opgaver, laver en kande te og kaster mig så over outlook, som jeg primært arbejder ud fra. Her planlægger og koordinerer jeg vores presseaktiviteter på tværs af Norge, Sverige og Finland, som er de markeder, hvor jeg er ansvarlig for momondos PR.

dagbog-2

11.30: Formiddagen er fløjet afsted og ved en halv 12-tiden begynder sulten at melde sig. Heldigvis plejer mine kolleger at være friske på en tidlig frokost, og da det samme gælder for det meste af huset, så  skal man holde sig tidligt til frokostbuffetten, hvis man vil være sikret det fulde udvalg, hvilket jeg selvfølgelig gerne vil, som det madøre jeg nu engang er, haha. Selvom der de fleste dage er travlt, så prioriterer jeg altid at have tid til frokost, fordi jeg har brug for det afbræk midt på dagen, hvor jeg kommer væk fra computeren.

12.15: Jeg er tilbage foran computeren og resten af dagen går med at besvare flere mails og et par interne møder, hvor vi planlægger en større pressekampagne, vi skal igang med, inden jeg kvart over fem pakker computeren sammen for i dag.

17.30: Mads og jeg har aftalt at mødes inde i byen efter arbejde. Jeg har set mig lun på nogle forårsvarer fra Samsøe Samsøe, blandt andet den fine printede bluse på billedet ovenfor, som jeg lige vil få prøvet og høre Mads’ mening om. Han er virkelig god at have med ude at shoppe, fordi han siger sin ærlige mening og er god til at minde mig om, hvis noget jeg har derhjemme, minder lidt for meget om. Vi bruger en times tid i Magasin, inden vi efterhånden er så sultne, at det næste der skal ske, helt sikkert skal være noget, der involverer mad. Køleskabet derhjemme er gabende tomt, ovenpå en weekend hos mine forældre i Næstved, så vi bliver enige om at spise ude.

dagbog-3

18.30: Og vi beslutter os for at prøve noget nyt. Bar Central har vi længe snakket om, og i dag skal det være. Restauranten er en fransk bistro og vi bestemmer os for at prøve nogle forskellige forretter; bl.a boeuf tartare, chevre chaud og en avocado med chilipulver og ristede nødder. Stedet er virkelig hyggeligt og betjeningen rar og vedkommende. Maden imponerede os dog ikke synderligt, så vi bliver enige om, at det nok var første og sidste gang, vi kom der. Istedet glædede vi os over, at vinen i det mindste var god 😉

20.30: Vi er hjemme igen og der bliver hentet dyner ned i sofaen. Badehotellet kører i baggrunden, mens jeg går igang med at forberede blogindlægget her og svare på de mails, der er kommet ind i løbet af dagen.

22.30: Jeg er a-menneske med stort A, men det betyder også, at jeg ikke er meget værd efter klokken 22. Jeg fungerer desuden bedst med 7-8 timers søvn, så vi prøver at være ret konsekvente omkring vores sengetider i hverdagen. Denne mandag ingen undtagelse og klokken 22.30 begynder jeg at gøre mig natklar. Det bruger jeg så til gengæld cirka lige så lang tid på, som jeg bruger på at gøre mig klar om morgenen, og den bliver derfor lidt i elleve, før vi ligger i sengen. Til gengæld bruger jeg ikke mange minutter på at falde i søvn, efter jeg har ramt puden, og således er endnu en ganske almindelig hverdag nået til vejs ende.

Således tog min dag i går sig ud. Håber, I kunne lidt at læse med?

 • Reply
  Sofie
  2. februar 2016 at 9:04

  Elsker den slags indlæg 🙂 Spændende at følge med i din hverdag.

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2016 at 18:18

   Godt jeg ikke er ene om begejstringen for sådanne indlæg! Og dejligt, du kunne lide at læse med Sofie. Jeg lover at tage jer med på min dagbog igen en anden gang 🙂

 • Reply
  Trine
  2. februar 2016 at 9:31

  Super-fint indlæg… elsker også den slags…

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2016 at 18:18

   Er glad for, jeg ikke er den eneste, som har den type indlæg som guilty pleasure 😉

 • Reply
  kathrine
  2. februar 2016 at 11:15

  Det er et super fint indlæg, elsker at læse om andres dag! Flere af disse indlæg 🙂

  God dag!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2016 at 18:16

   Er glad for jeg ikke er den eneste, som elsker at læse den slags indlæg 😉 Jeg hyggede mig også gevaldigt med at lave det, så lover, at det ikke bliver sidste gang!

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  2. februar 2016 at 14:04

  Det er altså et hyggeligt indlæg! Jeg læser gerne med igen en anden dag! 😉

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2016 at 18:16

   Årh, det er jeg vel nok glad for at høre. Jeg synes virkelig også, det var hyggeligt at lave, så det vil jeg helt klart gøre igen!

 • Reply
  Ida
  2. februar 2016 at 14:37

  Dejligt indlæg! Købte du trøjen?

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2016 at 18:15

   Dejligt du kan lide indlægget Ida. Og ja, trøjen kom med hjem. Kunne simpelthen ikke stå for den!

 • Reply
  Ida
  2. februar 2016 at 15:33

  Hvor er det et hyggeligt indlæg og fedt at du lige fik klaret dagens træning fra morgenstunden af 🙂

  • Reply
   merimeri
   2. februar 2016 at 18:15

   Hvor er jeg altså glad for, at I tager så godt imod denne type indlæg. Ja, det holdt lidt hårdt at komme tidligt op, til gengæld er det den bedste følelse, når først man er igang med træningen – og når den er overstået og man er fyldt med energi resten af dagen!

 • Reply
  Kirstine
  3. februar 2016 at 12:45

  Hvor er det sjovt at følge med i din dag! Det lyder som om det har været en god og begivenhedsrig én af slagsen 🙂

  • Reply
   merimeri
   3. februar 2016 at 20:20

   Det er jeg simpelthen så glad for, at du synes! Det har afgjort mig motivation til at udgive et indlæg af denne type igen en anden gang. Og ja, det var nu en mandag af den ganske rare slags <3

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  5. februar 2016 at 12:52

  Helt vildt hyggeligt og ikke mindst personligt indlæg :-). Sådan et vil jeg gerne se igen 🙂

  • Reply
   merimeri
   7. februar 2016 at 18:55

   Dét er jeg glad for du synes Katrine. Jeg lover, at det ikke bliver sidste gang med sådan et indlæg!

 • Reply
  Kristina
  7. februar 2016 at 23:03

  Jæj! Stemmer for flere af denne slags indlæg! Hyggeligt at læse! 🙂

  • Reply
   merimeri
   9. februar 2016 at 7:37

   Så dejligt, at du også synes om indlægget. Jeg lover, at det ikke bliver sidste gang med sådan et indblik i min dag! 🙂

Kommenter