Opskrifter

GREEN SALAD FOR LUNCH

9. februar 2015

grøn-salat-opskrift

Mad fylder nærmest ikke her på bloggen, men det har jeg lidt en ide om at gøre noget ved. Mad fylder nemlig ret meget i mit liv ved siden af bloggen. I kender terminologien med at ‘Nogen arbejder for at leve, andre lever for at arbejde’ .. Well, jeg lever for at spise 😉 Jeg elsker mad, og er nok at betegne som lidt af et madøre. God mad kan gøre mig begejstret på samme måde som nyt tøj kan, og det siger altså ikke så lidt.

Jeg er altid på udkig efter ny inspiration til lækre opskrifter, og måske I har det på samme måde? I så fald, håber jeg, at I vil synes om, hvis jeg af og til deler nogle opskrifter herinde?

Vi starter med en salat som er en favorit herhjemme. Den er så nem, smager himmelsk – og så er den fyldt med gode ingredienser.

Du skal bruge

Spinat
Granatæble
Edamamebønner
Avocado
Rødløg
Sort quinoa
Tigerrejer
Sød chilisauce, olivenolie, salt og peber

Fremgangsmåde

Start med at sætte quinoaen over. Den skal koge i ca. 20 min, og skal desuden være kølet lidt af, inden du kommer den i salaten. Kog derefter edamamebønnerne i 1-2 minutter, så de også kan nå at køle. Dernæst er det bare at pille/snitte/hakke grøntsagerne og blande den sammen med den afkølede quinoa og bønner. Tilsæt derefter en smule olivenolie, salt og peber og vend i salaten. Pil så rejerne og steg dem herefter i en smule olivenolie til de får farve. Lige inden de er færdige tilsætter du sød chilisauce og lad rejerne stege videre i saucen i et par minutter. Til sidst kommer du dem i salaten .. og voila. Verdens bedste salat!

Velbekomme 😉

XX

 • Reply
  Liselotte / Everyday Couture
  9. februar 2015 at 11:46

  Wauw det ser lækkert ud 😀 tror jeg jeg vil servere for min veninde senere <3

  / Liselotte

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. februar 2015 at 17:38

   Dejligt du kunne inspireres. Håber både du og din veninde syntes om den?

 • Reply
  StyleStories
  9. februar 2015 at 16:05

  Uh hvor ser det bare lækkert ud! Passer godt ind i min sundere livsstil, så den må jeg prøve en dag 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. februar 2015 at 17:38

   Det må du endelige gøre. Med så mange lækre ting i salaten er det nemlig slet ikke kedeligt at være sund.

 • Reply
  Ida
  9. februar 2015 at 16:21

  Hvor ser den salat bare lækker ud. Jeg skal da helt klart prøve Sort quinoa 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. februar 2015 at 17:45

   Quinoa er simpelthen så lækkert og går godt til det meste. Vi veksler lidt mellem hvid, rød eller sort quinoa, men alle tre kan anbefales.

Kommenter