I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JULI SHOPPING

5. august 2020

II 1 LOVECHILD 1979 KJOLE II 2 SOULLAND SHORTS II 3 ELLIES AND IVY FLÆSEKJOLE II 4 ELLIES AND IVY KJOLE II

Så skal jeg da ellers love for, at det endelig blev sommer. Både udenfor og i mit garderoberegnskab. Bliver helt glad af den her omgang pastelfarver og sommerprint, som altså udgør min shopping i juli.

Normalt ville jeg gøre mig umage med at undgå for mange af den slags køb, der trods alt er ret sæsonbetonede, som fx shorts og kjoler uden ærmer, men jeg havde altså behov for at give lidt los i juli, og i takt med at sommervejret lod til at blæse længere og længere væk, skruede jeg en tand op for sommerfarverne. Heldigvis ser det hele jo ud til at blive rigeligt anvendeligt i august og forhåbentlig også i september med, og så vil jeg i øvrigt gøre det til en udfordring for mig selv også at få brugt de farverige gevandter når de korte og mørke dage trænger sig på. Man skulle jo mene at behovet for tøj der lyser lidt op, burde være ekstra stort til den tid, men historisk set har jeg for vane at gå efter de mere afdæmpede farver, når vi når efterår og vinter.

Jeg startede juli med at købe et par fantastisk fine ternede shorts fra Soulland, og selvom I ikke har set meget til dem herinde, har de været flittigt brugt i sommerhus og på de dage, hvor temperaturen alligevel sneg sig op på et par af tyve grader. Dernæst fulgte et lagersalgskøb, hvor jeg var heldig at finde den smukke blomstrede kjole fra Lovechild 1979, som har hængt på mig lige siden. Hver gang jeg viser den frem på Instagram er I et par håndfulde der spørger, hvor den er fra, men fordi jeg var heldig at finde den på Nués stock sale, lader den desværre til at være svær at få fingrene i.

Så gik vi på sommerferie og tre uger uden shopping fulgte efter, altså lige med undtagelse af to fejlindkøbte sommerkjoler på udsalg hos Boozt.com, der hurtigt røg retur igen. Denne og denne, som bestemt var fine, men som nok mest af alt var resultatet af, at udsalgsiveren løb af med mig.

Jeg sluttede måneden af med at klikke de to fine stribede kjoler hjem fra Ellies and Ivy, som er så fine på. Dem skal I nok komme til at se mere til.

Alt i alt har mine julikøb stået mig i 3080 kr, altså næsten en tredobling i forhold til min junishopping, men til gengæld udgjort af sager, der efterlader mig i godt humør. Det skal man heller ikke kimse ad.

Hvad er der flyttet ind hos dig i juli?

    Kommenter