I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JUNI SHOPPING

13. juli 2020

II H&M KJOLE II H&M TOP II MADS NØRGAARD NEDERDEL II H&M TOP MED PUFÆRMER II

Man kan godt se på mit shopperegnskab fra juni, at der har været udsalgsstart. Normalt er det ikke noget, jeg er til fals for, og prøver for det meste af holde mig lidt på afstand af det, da jeg synes jeg ofte ender med at købe ting, jeg hverken mangler eller ender med at finde langvarig glæde ved. Denne juni kunne jeg dog ikke holde mig i skindet, og en tur i H&M på en af de første udsalgsdage efterlod mig med en pose fuld af fund. Sommerfund, som jeg har brugt flittigt hele måneden, og ligeledes vil gøre det resten af sommeren (hvis den da kommer igen på et tidspunkt). Den fineste kjole med bindebånd og knapper, en flagrende top med bindebånd og pæne stropper, og en simpel top med pufærmer. Gode og tidløse sager som jeg forhåbentlig også vil finde glæde i at finde frem næste sommer og sommeren efter da. To køb mere kom også med hjem fra H&M i første omgang, men måtte retur da de ikke viste sig helt rigtige til mig. Et par vide bukser og en top i tidens trend med kæmpestore pufærmer, som jeg måtte erkende ikke ville blive mere end det. En kortvarig trend. Den slags køb prøver jeg at undgå.

Månedens sidste køb blev i stedet udgjort af en klassisk denimnederdel fra Mads Nørgaard med perfekt længde og flatterende a-line snit. Den glæder jeg mig over!

I alt har månedens fire køb stået mig i 1040 kroner, og på den front kan jeg virkelig godt lide udsalg. Man kommer langt for sine penge, og hvis blot man holder sig for øje at shoppe udsalg med fornuft, kan det være en god vej frem.

Eftersom vi nu er knapt halvvejs igennem juli, har jeg allerede taget hul på den nye måneds forbrug, og også denne gang er det udsalgsfund, jeg har begivet mig ud i. Af sommerlig karakter. Planen er derfor, at der ikke skal shoppes mere resten af måneden, men lad os se om det også går, som jeg håber.

Uanset glæder jeg mig til at vise jer mine julikøb frem.

Hvad har jeres juni budt på af garderobetilføjelser?

  • Reply
    Stine
    20. juli 2020 at 15:37

    Elsker de her indlæg! Jeg har forsøgt at holde mig i skindet i juli, fordi jeg liiiige om lidt skal på barselsdagpenge, så jeg har indtil videre kun købt en basistop (Fermi fra Gai+Lisva)… Men det er godt nok svært med alle de udsalgsfristelser 😬

Kommenter