I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: APRIL SHOPPING

1. maj 2018

april-shopperegnskab

II GANNI LEOPARDJAKKE II SECOND FEMALE KJOLE II H&M MAMA JEANS II BECKSÖNDERGAARD STRØMPER II NEW BALANCE 990 V4 SNEAKERS II BIANCO VELVET SANDALER II 

Kalenderen skriver 1. maj, og i den anledning brugte jeg aftenen igår på at gøre regnskabet op for min garderobeshopping i april. Og det har ikke været nogen helt billig måned, eftersom min samlede shopping løber op i næsten 5000kr, eller 4923kr for at være helt præcis. Omfanget kommer dog ikke som den helt store overraskelse, eftersom april har budt på flere større garderobeinvesteringer; fra den leopardprikkede jakke fra Ganni og drømmesneakers fra New Balance til outfittet til det bryllup, der venter på lørdag, bestående af smuk blomsterprintet kjole og bordeaux velour sandaler

Derudover var april også måneden, hvor jeg overgav mig til graviditetsjeans, og to par blev således klikket hjem. Et par i grå og et i forvaskede blå. Og især de grå har vist sig at være et virkelig godt køb, og det er SÅ rart endelig at være i jeans igen. Selvom jeg savner fittet på mine normale jeans noget så grusomt, og jeg er nærmest helt i gået i count-down mode til hvornår jeg forhåbentlig kan være tilbage i mine gamle jeans. 

En lille håndfuld af mine april-køb har jeg desværre ikke kunne finde online, men mit forbrug på 5000kr dækker også over et hårspænde fra Stilleben, en kimono fra Boii og et par mørkeblå glimmersokker fra Bianco. Forbruget lyder måske lidt voldsomt, men knap halvdelen af beløbet er dækket ind takket være mit loppemarkedssalg i starten af april, og det var derfor med fuldt overlæg, at jeg tillod mig lidt ekstra shoppeforkælelse i løbet af måneden. 

Her i maj har jeg egentlig ikke de store shoppeplaner, så det eneste jeg pt har på indkøbslisten, er en ny bikini forud for vores ferie i  Portugal i midten af juni. Og jeg har stadig et lidt godt øje til denne printede bikini fra Lovechild 1979, som jeg synes er noget så fin. 

Kommenter