I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JUNI SHOPPING

2. juli 2021

II 1 H&M GUL KJOLE II 2 NUÈ NOTES SKJORTE II 3 H&M CYKELSHORTS II 4 SKALL STUDIO FLÆSETOP II 5 H&M LYSERØD KJOLE II 6 SKALL STUDIO SHORTS II 7 H&M FLÆSEKJOLE II 8 H&M RIBBET TANKTOP II 9 KONGES SLØJD SHORTS II

Hvad jeg har sparet på mine garderobeindkøb i årets fem første måneder, skal jeg lige love for, at jeg har kompenseret for i juni. Og ærligt talt, så trængte jeg. Trængte til at give lidt efter og fylde garderoben med sommersager, der passer min krop, som den er landet her på den anden side af graviditet og fødsel. Så det har jeg gjort. Ni fine sager er flyttet ind, og i alt har jeg shoppet for 3.576kr. Til sammenligning har jeg i alt shoppet for 2.309kr i månederne januar-maj.

Som I fornemmer, er mine junikøb altså mestendels sommersager, og nogle vil unægteligt have en kortere anvendelsesfrist i garderoben end andre, fx shorts og flagrende sommerkjoler. Til gengæld er tingene købt i tilpas neutrale farver og snit til, at jeg alligevel håber, at jeg også næste år glædeligt vil hive tingene frem fra bagerst i garderoben.

H&M tegner sig for mere end halvdelen af mine junikøb, men jeg synes de har budt på nogle virkelig fine sommerkjoler i år, og priserne er som altid skarpe. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg kun skulle beholde enten den gule eller den lyserøde kjole, nu de er ens, men jeg tror jeg ender med at beholde dem begge, netop fordi prisen er så fin. Til gengæld pønser jeg på at bytte den blå flæsekjole til fordel for den samme blot i sort. Det føles som et lidt mere tidløst valg, trods alt.

Et par basiskøb er det også blevet til; cykelshorts og en ribbet tanktop. Begge fra H&M.

Og så er der de lidt dyrere køb. Det beige sæt med top og shorts fra Skall Studio, som jeg faldt pladask for, efter at fine Ditteblog havde vist det frem i gul. Den hulmønstrede skjorte med oversized krave fra Nué var nok lidt et sats, for tidløs kan man vist ikke kalde den. Indtil videre hitter den dog stort i garderoben, og jeg håber, at den ikke allerede om nogle måneder føles for finurlig til fortsat at komme i brug.

Sidste køb er et par shorts fra Konges Sløjd i en fin gråbrun farve. Lige sådan et par jeg ikke vidste, jeg manglede, men som har været på i flittig rotation med shortsene fra Skall lige siden, de flyttede ind. De er vildt gode både med sandaler eller sneakers til, ligesom de er fine sammen med både en sommertop eller en stor strik til de køligere dage.

Ovenpå den forgangne måneds shopping spree, satser jeg til gengæld på mådehold igen i juli.

Er der flyttet nogle gode sager ind i din garderobe i juni? Måske nogle heldige udsalgsfund? Eller er du ligesom jeg tilbøjelig til helt at skippe udsalget, fordi det oftest ender med uovervejede køb, der ikke føles helt rigtige?

 • Reply
  Michaela
  2. juli 2021 at 11:06

  Jeg blev også “nødt til” at eje toppen fra Skall Studio (gul), har ikke købt shortsene til, da jeg tænker at de må være gennemsigtige, og det gider jeg ikke. Maxi kjolen fra H&M i ferskenfarve, blev jeg “lokket” til at købe, da du viste den på IG😉 Jeg havde en rabatkode, og i tillæg var den på udsalg på webshoppen, så jeg fik den næsten gratis😘

  • Reply
   Line Schjelde
   3. juli 2021 at 15:16

   Ja, der er gul desværre en lidt farlig farve i forhold til at være gennemsigtig. Toppen er nu også bare så fin i sig selv!
   Og kan godt forstå du måtte slå til på maxikjolen. Jeg tror heller ikke jeg kommer til at fortryde, at jeg alligevel endte med at beholde dem begge 😉

 • Reply
  Louise Herby
  2. juli 2021 at 23:02

  Samme her. Jeg har også shoppet mere i juni end resten af året 😅 Det er blevet til nye sandaler, flere nye toppe/bluser og flere nye bh’er. Jeg manglede især sandaler og bh’er, da begge dele var slidte. Når der ikke bliver skiftet ud i garderoben, så bliver tingene jo slidt op. I juli skal jeg have fat i noget nyt træningstøj (det er også old), men ellers håber jeg på at holde lidt igen. Rigtig gode sommersager du har fået shoppet 🙂 Jeg er især vild med den hvide rib top 😍

  • Reply
   Line Schjelde
   5. juli 2021 at 8:37

   Lyder også som nogle gode og nødvendige køb du har gjort dig Louise. Altid rart når de ting man får føjet til garderoben rent faktisk også er fornuftige køb!

Kommenter