Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

5. juli 2021
II Det her var nok ugens højdepunkt. Pizza picnic på stuegulvet som et forsøg på at skabe lidt magi på en hverdagsaften. Det lykkedes vi ret godt med, og det er afgjort ikke sidste gang vi rykker middagen ned i højden. Næste gang kunne man måske ønske at det var vejr at gøre det udenfor, men stuegulvet kunne altså også noget II

Mandag. En dag jeg normalt glæder mig ret meget til, fordi det betyder tilbage til hverdagens kulisse #ifyouknowyouknow. Nola er dog stået op med 39 i feber, og Evi og jeg har derfor selskab i barselsboblen i dag. Jeg forsøger ikke at ærgre mig alt for meget over det, jeg ikke får nået, mens Evi sover lur, og glæder mig i stedet over at Nolas humør, feberen til trods, er højt, og at hun blev ret begejstret ved udsigten til en ekstra dag hjemme fra børnehaven. Så vi kører en dag hvor alle kneb gælder, for fortsat at holde humøret højt hos alle mand. Til en start har Nola fået lov at hygge med Paw Patrol, vi har delt en lun kardemommesnurre, og jeg sniger mig til at få startet på indlægget her, mens der er ro på Evi slyngevuggen. Lur mig om ikke det alligevel ender med at blive en ret fin start på ugen. Og om ikke andet kan jeg glæde mig over, at vi er bare fire dage fra sommerferie, og i øvrigt går en ganske rar uge i møde med gode planer til at forsøde dagene.

Først gælder det dog lige en sidste fin krølle på ugen der gik, og mine små yndlingsglimt kommer her.

II Højt humør forud for lørdagens fodboldfest. Nola har udviklet sig til en dedikeret roligan; der ivrigt råber ‘Kom så Danmark’ herhjemme og i øvrigt har lært sig hele Danmarks Dynamite, årets fodboldsang, udenad. Så sødt at jeg dårligt kan være i mig selv over det II
II Fodbold i gode venners selskab. Som havde sørget for storskærm på terrassen og alt godt hvad hjertet begærer af tapas. Lørdag lige efter mit hoved II
II Og det her var en weekendmorgen lige efter mit hoved. Glæder mig til den slags morgener i flæng, når sommerferien sætter ind fra weekenden II
II Det er bare min 2. gang afsted i fitness i år, og jeg gør mig ingen forhåbninger om, at det bliver en hyppig begivenhed her i barselsboblen. Men lykkes det mig at komme afsted bare 1-2 gange om ugen vil min lykke være gjort. De 40 minutter med pulsen oppe og sveden der drypper, giver mig så god energi til dagen og en følelse af at min krop også er til for mig II
II Familieudflugt til Østerberg Is som en herlig måde at skyde weekenden igang på II
II Indrømmet, sådan her havde jeg lidt håbet denne mandag ville se ud. Forhåbentlig i morgen i stedet! II

    Kommenter