Hverdagsliv

FREDAGSPOST

12. juli 2019

Billede via Pinterest

Glædelig fredag ♥

Jeg er lige landet foran computeren, klar til lidt fredagsskriblerier mens Nola sover lur i gården. Jeg har taget en fridag med hende i dag. Synes hun trængte, det lille myr. Vuggestuen har ikke rigtig været et hit i denne uge på grund af de mange omvæltninger takket være sommerferiebemanding og da der samtidig skal ske så meget i morgen med fødselsdagsfesten, tænkte jeg, at det var fint med en dag på lavt blus. Så det er planen. En fredag på lavt blus i Nolas vågne timer og fart på, når hun sover lur. Listen med to-dos til i morgen er nemlig stadig lang, og vi håber, at få det meste klar i dag, så i morgen formiddag ikke bliver alt for hektisk. De fleste indkøb er heldigvis klaret, og snart mangler der bare lagkagebagning og min favorit; oppyntning. Maden får vi heldigvis udefra, hvor vi har allieret os med Madklubben og deres nye catering koncept, der lyder virkelig lækkert. Jeg glæder mig stort. Til at samle familie og venner til afslappet lørdagshygge og fejringen af vores lille snart 1 årige skrubbe. Til mad under åben himmel og iskold rose i en solskinsstråle. Det skal blive godt! 

Således bærer størstedelen af vores weekendprogram i dag og i morgen præg af fødselsdagsfest. Ind imellem har vi dog lige klemt et kig på endnu et muligt bryllupsvenue ind i programmet. Vi er stadig ikke helt afklarede omkring stedet, mangler mavefornemmelsen, der siger, at ‘this is it‘. Og den bilder jeg mig ind, at man skal have? Nåh, måske vi er mere afklarede efter i eftermiddag, når vi har været forbi stedet. Jeg krydser fingre.

Søndag er der intet andet end afslapning på programmet. Det trænger vi nok alle til ovenpå lørdagens festivitas. Så det bliver noget med sløv morgenmad, hygge med bøger i gården, når Nola sover lur, og måske en lille udflugt ud til noget luft og vand. Det gad jeg godt, nu hvor sommervarmen endelig er kommet tilbage. Jeg var slet ikke på stranden i København hele sidste sommer, og det skal altså ikke ende med at være tilfældet igen i år!

Og jer venner, hvad skal I lave i weekenden? 

Som altid har jeg plukket lidt weekendtips, I kan lade jer inspirere fra.

 • Står den på fredagspizza? Der er kommet to nye pizzabagere i byen, og de lover godt. Karl Oskar Olsen, manden bag Wood Wood, og Christian Lutje, der står bag Cofoco, er gået sammen om et nyt napolitansk pizzeria på Islands Brygge; Corsa Pizza. Og så er der Pizzaria Lucca på Gl. Strand der for nylig er blevet kåret som det 5. bedste pizza i Europa. 
 • Fredagsrocken i Tivoli byder på et af sæsonens stærkeste line-up, når Benal og Jada i aften spiller op på den store scene. Det gad jeg godt!
 • Snup frokosten under åben himmel og med mad fra alle verdenshjørner, på det populære madmarked i Kødbyen der er genopstået for en kort stund. Der er åbent weekenden med, og derefter lukker det ned igen. 
 • Har du stadig ikke prøvet Jagger, der i min optik kandiderer til en af byens bedste burgere? Så kan du med fordel slå til på Tipster dealen, hvor du får to burgermenuer til halv pris hos den hippe burgerkæde.
 • Er du endnu ikke kommet igang med 3. sæson af Stranger Things, så er det nu. Soundvenue har netop sendt fem store stjerner afsted efter den

 

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  12. juli 2019 at 11:35

  Pudsigt, min kæreste og jeg talte lige om, at Benal snart spiller til Fredags-fest i Aalborgs gamle tivoli 😀 Men dejligt med lidt tips til staden, har selv lige delt mine til primært Nordjylland og omegn – det er så dejlig at have lidt til hele landet, når man elsker at komme rundt 😀

  • Reply
   merimeri
   15. juli 2019 at 12:08

   De kommer vidt omkring i det danske sommerland, Benal. Tænker det må være smukke koncertrammer i det gamle Aalborg tivoli?

 • Reply
  Cecilie
  13. juli 2019 at 8:30

  Hej Line, den tøjstang på væggen i jeres soveværelse, man så et glimt af i stories – hvor er den fra?

Kommenter