Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. juli 2019

Vi er vel igennem fødselsdagsweekenden, som har fyldt en del i både tankerne og hverdagens gøremål den seneste uge. Og den forløb heldigvis fuldstændig fantastisk, og præcis som vi havde håbet på. Vejret var med os, stemningen i vores gård var i top hjulpet på vej af god mad, glade gæster og fin fødselsdagspynt, og Nola klaret hele dagen og den megen opmærksomhed til UG. Det hele var en succes, og jeg er stadig helt høj på dagen. Og lidt fladmast. I ved sådan lidt tømmermændstræt her på andendagen. For nok var lørdagen et hit, men weekenden har heller ikke efterladt meget tid til at smække stængerne op og lige for tanket op på energien. Hele fredagen gik med forberedelser og det meste af søndagen med oprydning. Men i dag, der skal jeg nyde en stille stund lige her foran computeren. Nola er afleveret i vuggestuen og jeg er lige kommet retur fra Farum, hvor jeg har været oppe og aflevere de glas fra A Table Story, som vi havde lejet til festen. Og NU er det mig-tid. Min sidste mandag på barsel, og det skal udnyttes. Overvejede et kort øjeblik at tage over og træne, men orker egentlig ikke rigtig, så måske jeg istedet prøver at hive mig selv op til lidt hjemmetræning, når jeg er færdig med mandagens blogsysler. Først gælder det nemlig de små glimt fra ugen der gik.

Glædelig mandag, fine I ♥

II En morgen med overskud. Dem kan jeg godt lide at se tilbage på på morgener som i dag hvor det hele gik lige lovligt meget op i praktik, fedtet havregrød over det hele, fordi Nola stædigt insisterer på selv at spise med ske, selvom teknikken endnu ikke helt er der, og trængsel for at nå at få alle klar til at komme ud af døren II

II Festligt rod. Sådan så vores lejlighed ud det meste af sidste uge. Og ok, stadig lidt, Ballonerne gemmer vi nemlig til på torsdag, hvor Nola fylder år, og spisebordet bugner af alle de blomster, jeg havde arrangeret på bordene til havefesten. Men det er rod af den pænere og mere velduftende slags, så skidt pyt II

II Er jeg den eneste, der finder en kæmpe glæde i synes til vasketøj der hænger til tørre i det fri? Det dufter så meget af sommer og frihed, at jeg (næsten) hver gang går en lille smule oplivet fra tøjstativet. 

II Mandagsfrokost med min mor på nyåbnede La Neta på Istegade, som jeg længe gerne har ville prøve. Og hvilken debut. Gad godt at min mandagsfrokost så sådan ud igen i dag, men der er rugbrød der skal spises, så eh …. II

II Familie. Min familie ♥ II

II Eftertænksom lille istyv. Vi trængte til at blive kølet ned ovenpå strabadserne med at rydde op igår, så vi så vores snit til en lille isflugt til Østerberg Is, der altså står for nogle af de bedre is i København II

    Kommenter