Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

27. marts 2017

Glædelig mandag aften alle sammen. Håber I efterhånden er vel igennem mandagen til trods for overgangen til sommertid, som nok gør os alle sammen lidt rundforvirrede idag? Jeg var i hvert fald helt på månen da vækkeuret ubarmhjertigt tvang mig ud af søvnen i morges, og dagen igennem har jeg generelt følt, at jeg haltede lidt efter alting. Nu er jeg heldigvis igennem dagens to-do – eller jeg har i hvert fald besluttet mig for, at jeg ikke gider mere oprydning, vasketøj og pakning af flyttekasser – og jeg har istedet sat mig til rette under dynen klar til at dele nogle af sidste uges rare billedglimt. Sådan et indlæg, det giver ekstra meget mening at lave på en mandag som i dag, hvor overskuddet ikke er det største og hvor weekenden allerede føles uendeligt langt væk.

7eed5a85-2eb4-4e94-9495-37a14111a519II Store smil var der til gengæld over hele linjen sidste torsdag, hvor eftermiddagen resulterede i torsdagsvin på Malbecks vinbar P2 II

img_1378II Efterfulgt af syndigt god pasta på Mirabelle. Dér gider jeg godt hen igen II

img_1422II Igår var Mads og jeg ude på en lang søndagsgåtur og vi kom forbi en høj, hvor min lillebror, far og jeg plejede at cykle ud og spise vores medbragte madpakker, da vi var små. Sådan et hyggeligt minde og selvom vi ikke havde madpakkerne med igår, indbød det gode vejr til at slå sig ned i græsset og nyde bare at være, mens skyerne gled forbi på himlen II

img_1409II Lørdagsmorgenbord når det er bedst II

img_1417II Fejringen af min morfars fødselsdag i lørdags endte med denne fortryllende solnedgang. En af de der aftener, der ikke krævede et filter. Tror aldrig jeg bliver træt af sådan en udsigt her! II

844985d4-cf1e-4820-bca6-7c4fc17f00c6II Eller glæden over for første gang at kunne lufte glimmersokker, åbne sko og korte jeans uden at gå til af kulde. Forår, jeg er vild med dig! II

    Kommenter