Skønhed

FAVORITTER FRA DEN NYE GOODIEBOX

25. marts 2017

ef249640-02f6-427f-bf9c-b4f9963f36e74137fb84-a051-4e16-aa57-4cfd7b61566cJeg sidder i toget på vej til Næstved og glæder mig lidt over at have en uafbrudt time til at hygge med bloggen. I en travl hverdag med job og træning der fylder en del, og derudover aftaler med Mads og veninder, så er bloggen tit en ting jeg liiige finder tid til ind imellem aftaler, mens jeg spiser morgenmad eller når vi egentlig har sat os til rette for at se en serie på Netflix. Multitasking egenskaberne fejler skam ikke noget, men det er nu alligevel rart når tiden til bloggen kan bruges lidt mere uforstyrret. Og der er en togtur ret perfekt til formålet.

I tirsdags ventede den nye GOODIEBOX på mig, da jeg kom fra arbejde, og jeg har glædet mig ret meget til at vise jer mine favoritter derfra. Der er nemlig nogle virkelig lækre produkter imellem.

Maria Nila Cream Heat Spray // Den varmebeskyttende spray fra Maria Nila er taget i brug med det samme, og jeg bilder mig ind, at jeg faktisk godt kan mærke en forskel på mit hår de dage hvor jeg føntørrer det, og har brugt sprayen i håret inden. Udover at sprayen selvfølgelig beskytter mod den skadelige varme fra hårtørreren, så bliver hår også blødere og mere medgørligt, når jeg kommer sprayen i, så det er allerede blevet en ny favorit til min daglige skønhedsrutine. Normalpris 189kr.

Karmameju Face Mist // Det samme gælder for face misten fra Karmameju. Den er frisk og let på huden og så er duften mild og ren. Jeg har den seneste uge brugt den om morgenen inden min dagcreme og ellers i løbet af dagen, når jeg synes, huden trænger til at blive frisket lidt op. Og det gør den, når man sidder 9 timer indendøre på et kontor med en tør luft, skulle jeg hilse at sige. Normalpris 189kr.

Grown Alchemist Day Cream // Grown Alchemist kendte jeg ikke til tidligere, men det australske mærke, som baserer deres hudplejeprodukter udelukkende på økologiske ingredienser, har høstet stor ros, så jeg har glædet mig til at bytte min vante dagcreme fra REN ud med denne. Med ansigtscreme synes jeg ofte, der skal gå noget tid, før man kan fornemme de gode effekter, så det er endu for tidligt rigtig at komme med en dom. Cremen er let og lækker i konsistensen og trækker hurtigt ind uden at fedte. Normalpris 295kr.

Udover ovenstående tre, så indeholdt denne måneds GOODIEBOX også den nye CLEAN Lovegrass parfume i en smart taskestørrelse (Normalpris 99kr), som dufter skønt. Som inkarneret CLEAN fan tror jeg dog heller ikke, at det nogensinde sker, at jeg ikke kan lide en af deres nye dufte. Derudover også en peeling puff fra mærket STARSKIN, som også er nyt for mig. Jeg har endnu ikke prøvet puffen, men jeg glæder mig til det, da peelingen efter sigende skulle give en mærkbart finere glød til huden (Normalpris 69kr).

Som I nok kan fornemme, er jeg virkelig begejstret for denne måneds box, og selvom jeg ved at modtage boxen som gave ikke er forpligtet til at skrive noget om den, så vil jeg gerne give tippet videre, når der er sådan nogle gode produkter imellem, som i hvert fald for mit vedkommende er blevet nye skønhedsfavoritter.

GOODIEBOX fungerer som et medlemskab, hvor du betaler 169kr om måneden inkl. levering og så modtager du hver måned en box en håndfuld skønhedsprodukter, som forhåbentlig bliver nye favoritter.

Boxen, som jeg netop har modtaget, er tilgængelig på GOODIEBOX nu, så hvis du tilmelder dig i dag, vil det være den box, du modtager som den første. Tilmeld dig HER.

    Kommenter