Det har jeg på

FLYTTEROD OG ONSDAGSOUTFIT

29. marts 2017

p3240128 p3240146 p3240080II OTHER STORIES T-SHIRT (LINK HER) II ZARA LEOPARD NEDERDEL (LINK HER) II ZARA LOAFERS II PROENZA SCHOULER PS1 TASKE (LINK HER) II DANIEL WELLINGTON UR (LINK HER)

Min far havde mulighed for at komme ind og hjælpe mig med at flytte i aften, og flytningen er derfor blevet rykket et par dage tidligere frem, end hvad der ellers først var planen. Det betyder også, at jeg lige med et fik vældig travlt med at få pakket alt i flyttekasser. De seneste aftener er derfor gået med at pakke ned og gøre rent, og jeg er efterhånden godt træt af at være omgivet af flytterod. Jeg er typen, hvis velvære har en direkte sammenhæng med mængden af rod – jeg trives virkelig ikke i det, og jeg glæder mig derfor helt ustyrligt til igen at kunne pakke ud og komme plads. Allerede i weekenden forhåbentlig, hvor det meste af lørdagen og søndagen er sat af til at un-boxe. Hvilket lyder meget federe og instagram agtigt, end det med garanti kommer til at være, haha.

Da jeg for et par måneder siden flyttede fra Frederiksberg til Nørrebro var jeg spændt og opsat på flytningen, som betød en ny og spændende start i en hel ny bydel. Denne gang kan jeg mærke, at flytteoverskuddet glimrer lidt ved sit fravær, hvilket nok hænger sammen med, at det er min tredje flytning på blot et halvt år. Og hvor opsat man end er på nye begyndelser og muligheden for at indrette sig på ny, så har selv jeg mistet pusten, og jeg satser i den grad på, at flytningen denne gang bliver den sidste i meget lang tid!

Mens jeg venter på, at min far kommer fra arbejde og vi kan få pakket flyttelæsset, vil jeg istedet lige vise jer mit outfit, som endnu engang bød på min pæne, røde leopardnederdel. Vejret er heldigvis så mildt nu til, at jeg kan bruge den sammen med en t-shirt og jeg synes selv, at den går ret godt til min grå favorit t-shirt fra Other Stories. Så mangler vi bare at vejret bliver varmt nok til, at jeg også kan smide de tykke strømpebukser, og med den fart, som foråret endelig har fået på, er det måske ikke helt urealistisk, at vi går en tidlig sommer i møde. Årh hvor kunne det altså være rart!

Nåh,  inden jeg fortaber mig helt til min sommerlængsel må jeg hellere komme tilbage til flyttekasserne. Send gerne lidt god flytteenergi i min retning. Jeg trænger til det.

    Kommenter