Det har jeg på

WHAT I WEAR // VINTERFAVORITTER

15. december 2015

winter-wardrobeII GANNI NAVY COAT II H&M CASHMERE KNIT II SELECTED FEMME LACE TOP II TOPSHOP SKINNY JEANS II ZARA TASSEL LOAFERS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Der er lidt langt mellem outfittene her på bloggen, hvilket hænger sammen med, at det kun er i weekenderne, jeg kan nå at tage billeder, og når man så vælger at bruge de seneste weekender på tømmermændspleje, så lokker outfitbilleder ikke just. Det er der i det hele taget ikke meget andet end Netflix-serier og nattøj der gør i sådanne weekender, haha.

Sidste weekend sneg jeg mig dog udenom tømmermænd, hvilket var umådeligt rart og tiltrængt, og derfor var der også anledning til at lokke min kæreste med ud med kameraet for at skyde lidt billeder. Jeg var trukket i sorte vinterfavoritter og udnyttede det milde decembervejr til at snige mig i Ganni frakken, som ellers er ved at være lige til den kolde side. Selvom julestemningen måske nok havde været en anden med frostgrader og snevejr, så må jeg indrømme, at det passer mig ganske glimrende at vintervejret lader vente på sig.

Det giver mig nemlig anledning til også stadig at beholde mine tassel loafers fra Zara på, som har vist sig at være et kæmpe hit og fordi læderet er lidt skinnende, virker de som en fin kontrast til mine sorte jeans.

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  15. december 2015 at 8:08

  Pæææænt! 🙂 Jeg er vild med, at man lige kan ane blondekanten!

  • Reply
   infashionwebelieve
   16. december 2015 at 18:58

   Jeg synes også, at det var en ret fin detalje, som trods alt giver bare en lille smule kant til et ellers ret simpelt outfit 🙂

 • Reply
  Stine
  16. december 2015 at 12:38

  Hej søde Line. Hvor ser du bare fin ud! 🙂 Vil lige høre dig, hvad er din erfaring med bukserne på billedet ift. farveholdbarhed? Holder de den sorte farve længe? Synes nemlig jeg har haft en del dårlige erfaringer med sorte stretch-bukser..

  • Reply
   infashionwebelieve
   16. december 2015 at 19:01

   Hej søde Stine, tak for din rare kommentar! Bukserne er købt i juni og har derfor ikke været i brug forfærdeligt længe (ej heller er de vasket mere end 6-7 gange), men indtil videre holder de rigtig godt. Jeg har før svoret til Dr Denim, hvor farven ikke holder specielt godt, og jeg synes, det virker til, at farven på disse fra Topshop er mere holdbar. Håber, det var en hjælp.
   Knus

Kommenter