DIY

FINE GAVEMÆRKATER TIL AT PRINTE SELV

11. december 2015

Modern-Glam-Free-Printable-Christmas-GiftTags♡ Fineste gavemærkater fra Yellowblissroad, som kan printes ganske gratis ♡

Apropos gårsdagens indlæg om julegaveindpakning, så har jeg ledt lidt videre i jagten på fine gavemærkater, der skal være prikken over i’et på årets julegaver.

Og endnu engang kom Pinterest mig til undsætning. Her faldt jeg nemlig over disse fine print-selv gavemærkater som bloggeren Yellowblissroad, har været så sød at dele. De vil passe perfekt til mit nordiske indpakningstema, så de er straks gemt på skrivebordet og jeg vil få dem printet på karton, så de ikke er alt for skrøbelige.

Tip hermed videregivet og hvis I vil have flere motiver at vælge imellem, så er disse også ret fine – og stadig gratis 😉

  • Reply
    http://www.allekreditkarten.tech/
    19. oktober 2016 at 17:55

    I know you're calling this your damaged film, but I really love how they turned out. I especially love the second food photo with the egg bowl and butter. It's got a real spooky quality to it or almost like I could reach out and grab the bowl. There's just something about it that I really love. (I keep scrolling back up just to stare at it. Gah!)

Kommenter