Boligindretning DIY

LIVING // BLACK WALLED BEDROOM

2. august 2015

black-wall-nordic-bedroomNØGLERNE er vores og allerede igår rykkede det sejeste arbejdshold ind klar til at gå igang med at rive køkken og vægge ned. Det var et effektivt hold, så både køkken og køkkengulv er revet ned og vores kommende murstensvæg er fritlagt, og det bliver så pænt! Har allerede vist glimt på snapchat (@lineschjelde) til de af jer, der følger med der. Idag venter endnu en dag omgivet af murstøv. Vi skal have banket nogle vægge ned og have gjort murstensvæggen færdig. Inden jeg trækker i arbejdstøjet, vil jeg dog lige dele seneste boligprojekt med jer: en sort væg i soveværelset.

Vores nye soveværelse er dobbelt størrelse af, hvad vi er vant til, og for at bevare lidt af hulestemningen har vi besluttet os for at male den ene af væggene sort eller helt mørkegrå. Er det ikke pænt? Tror det vil samle rummet ret fint og desuden være en fin kontrast til vores hvide seng.

Som I nok kan fornemme, så er der gået bolig i den her på bloggen, men det fylder meget herhjemme for tiden og naturligt nok derfor også på bloggen. Og jeg synes faktisk det er sjovt at kunne dele lidt mere boliginspiration med jer fremfor det vanlige fokus på primært mode og skønhed. I plejer at være glade for boligindlæggene, så jeg tænker, at det ikke gør noget?! Vil I egentlig gerne se billeder af lejligheden undervejs i processen eller er det først sjovt, når vi er kommet rigtig på plads?

 • Reply
  Camilla // Colombe de la paix
  2. august 2015 at 10:42

  Meget gerne undervejs! 🙂

 • Reply
  Tine
  2. august 2015 at 11:24

  Kan KUN anbefale sort væg i soveværelset, det er så pænt og rart! Glæder mig til at se mere af jeres projekt 🙂

 • Reply
  Sara Bøge
  2. august 2015 at 14:09

  Du må meget gerne vise billeder af processen. Det er da vildt spændende at få lov til at følge lidt med 🙂

 • Reply
  Ida
  2. august 2015 at 17:41

  JA!!! Jeg vil vildt gerne se billeder af processen 🙂 Og det er nogle gode inspirations billeder du har fundet frem.

  Mht. væg farve, så tror jeg at jeg mest ville være til noget mærkegråt. Ville frygte lidt at helt sort ville være for markant. Men det er svært rigtig at forestille sig.

Kommenter