Boligindretning

UDSALG: 25% RABAT PÅ ALT HOS MOODINGS.COM

1. maj 2017

moodings-rabatkodeINDEHOLDER REKLAMELINKS: II 1 VELOUR STOL II 2 MONSTERA PLAKAT II 3 HÅNDSÆBE II 4 MØRKEBLÅ PUDE II 5 MOLECULAR LAMPE II 6 LYSERØD PUF II 7 GULD MAGASINHOLDER II 8 VELOUR PUDE II 9 AFTER THE DISCO PLAKAT II 10 SPEJL II 11 BORDLAMPE II 12 LÅGKRUKKE II 13 GRÅ SPISEBORDSSTOL II 14 URTEPOTTE II 15 BODYBUTTER II 16 HYLDE II 17  MAGASINHYLDE II 18 LYSERØD PUDE II

Vi starter lige mandagen med en omgang public service. Og så idag af den yderst attraktive slags. Moodings.com har nemlig idag startet fødselsdagsudsalg, og fra i dag og til og med onsdag den 3. maj, kan du få 25% på alt hos min favorit bolig-pusher. 

Jeg brugte lidt tid (ok 3-4 timer) igår på at finde mine favoritter, og som I nok kan fornemme på kollagen her, var det nærmest umuligt for mig at begrænse mig. Så mange pæne ting, og når udvalget tæller mærker som Hay, LA:Bruket, House Doctor og Bloomingville, er det altså umuligt ikke at blive fristet. 

Ovenstående her er blot nogle af mine favoritter, men især er jeg fristet af at slå til på ‘After the disco’ plakaten, som jeg har kigget på længe, den seje guldlampe- og magasinholder, og den flotte blå urtepotte.

Koden BD25 giver 25% på hele udvalget hos Moodings.com til og med onsdag den 3. maj.

HAPPY SHOPPING 😉

    Kommenter