Boligindretning

MAKEOVER AF SOVEVÆRELSE

4. april 2019

Som jeg skrev forleden i mit indlæg om ønsker for april, så står vi over for en makeover af vores soveværelse. I sidste uge flyttede nemlig vores nye seng, en Auping Essential, ind og efter da er det som om, den røde tråd i rummet lidt er forsvundet. Eller også har den været væk i noget tid, og den nye seng tydeliggør blot, at noget skal der ske i for at skabe den ro og balance, som jeg forbinder et soveværelse med. I dag synes jeg mere rummet har en hulestemning over sig med den rå murstensvæg som baggrundskulisse og den grønne væg til at forstærke stemningen. Og mens det dunkle udtryk helt sikkert kan fungere rigtig fint i et soveværelse, så fungerer det ikke længere for os. Eller nok mest for mig. Jeg er primusmotor på forandringsbehovet herhjemme, ahem. Men jeg savner lys og luft. Bløde former og farver. Og når først jeg har fået zoomet ind på, hvordan noget kunne blive  bedre på en anden måde, ja så har jeg altså ikke ro før det er realiseret. Hvilket Mads også efterhånden kender mig godt nok til at være. Han har derfor givet grønt lys til at jeg forfølger forandringsbehovet i vores soveværelse, og jeg er derfor i fuld gang med at planlægge vores makeover.

Første skridt bliver at få pudset murstensvæggen op. Tiden er løbet fra den stil, og jeg har længe været træt af vores murstensvægge, så nu ryger de altså. Også den grønne væg må vige, og skal tilbage til et lysere udgangspunkt. Enten helt hvid … eller også pønser jeg på at male hele rummet i en sart beige, men lad os nu se. Gulvene drømmer vi jo også om at male hvide, men det er projekt vi stadig er igang med at samle os til. Synes det kræver noget mere tid og overskud end vi lige nu føler, at vi kan mestre.

Og så er der hele indretningen. My favorite part. I kollagen nedenfor har jeg samlet en pæn omgang af bløde farver og former. Af naturmaterialer og lys. Lige som jeg ønsker det for rummet. Murstensvæggen bliver pudset op i starten af maj, så om en måned går startskuddet på vores makeover. Ej hvor jeg glæder mig! Indtil da skal vi se, om vi har held til at få flyttet Nola på eget værelse som et forsøg på at give hende og os noget mere sammenhængende søvn og en roligere nat. Og vi kan få vores soveværelse tilbage. Savner efterhånden at kunne ligge at læse og småsludre med Mads inden søvnen kalder.

II GARDINER via Pinterest II JYSK BORDLAMPE II SKAGERAK KNAGERÆKKE II TINE K RATTAN BØJLER II ALGAN SENGETÆPPE II SOFAKOMPAGNIET LÆNESTOL II THE POSTER CLUB ILLUSTRATION II AYKASA FOLDEKASSE II BLOMSTER via Pinterest II STUDIO FEDER SENGETØJ II HOUSE DOCTOR PUDER II HOUSE DOCTOR VÆGLAMPE II

 • Reply
  Sabina. PR & SoMe Manager hos Tine K Home
  8. april 2019 at 10:29

  Tak for din mention! Vi er også helt vilde med vores rattan bøjler 🙂

  • Reply
   merimeri
   8. april 2019 at 20:22

   Dét kan jeg godt forstå. Simpelthen så fine! Kh.

 • Reply
  Julie Koch
  13. april 2019 at 12:00

  Jeg glæder mig til at se det færdige resultat!

  • Reply
   merimeri
   24. april 2019 at 21:49

   Og jeg glæder mig til at dele resultatet!

Kommenter