Boligindretning

LIVING // PÅ VEJ MOD ET HJEM

30. september 2015

livingroom-details

II SMÅ GLIMT PÅ VEJEN MOD ET FÆRDIGT HJEM II

Som nogle af jer måske også har fulgt med i på min instagram, så er jeg stadig i fuld gang med at dimse den herhjemme. For mig er det i de små detaljer, at et hjem skabes, og efterhånden som jeg kommer på plads med alle mine små nips og anordninger, kommer vi også tættere og tættere på målet om et færdigt hjem, VORES hjem. Vi runder snart den første måned i lejligheden, og vi er stadig hamrende forelskede i den. Den følelsen vi har, når vi om morgenen slår øjnene op i vores varme og rare soveværelse, når jeg sidder og arbejder ved spisebordet, mens Mads kokkerer i køkkenet, når vi i stuen danser tossede rundt til seneste favoritsang, alt det føles på alle måder helt rigtigt, og jeg er helt og aldeles vild med det. 

De seneste uger har været så begivenhedsrige på voksenkontoen; min kæreste der har landet et virkelig sejt voksenjob, som venter ham, når han også inden længe afleverer speciale, jeg har været til flere spændende jobsamtaler, på fredag venter mit specialeforsvar, spændende nye samarbejder i forbindelse med bloggen. Jeg skal holde tungen lige i munden, for at kunne følge med i det hele. Og det er netop i sådan en tid, at det betyder alverdens at have nogle rammer derhjemme, som sørger for glæde og ro. Så jeg dimser videre, og nyder den glæde som dét giver. 

 • Reply
  Kirstine
  30. september 2015 at 13:05

  Hvor ser det bare godt ud. Og tillykke til jer begge! Jeg synes det er så inspirerende at følge med hos dig Line

  • Reply
   infashionwebelieve
   30. september 2015 at 15:59

   Hvor er du sød Kirstine, virkelig en dejlig kommentar! Jeg er så uendeligt glad for, at du vil følge med her i min lille blogkrog <3 Tak til dig! Knus

 • Reply
  Ida
  30. september 2015 at 19:29

  Det er hyggeligt med nogle små detalje billeder fra jeres nye hjem 🙂
  Og det er så sejt med din kæreste – kæmpe tillykke 🙂 Og også til dig 😀 <3

  • Reply
   infashionwebelieve
   30. september 2015 at 20:37

   Tak søde du <3

 • Reply
  Nadia
  30. september 2015 at 20:35

  Så lækkert! Har du et link til jeres bestä skab?

 • Reply
  Lullumut
  1. oktober 2015 at 19:08

  Det ser mega godt ud 🙂 Del endelig en masse inspiration til når jeg selv skal indrette på ny om 2 mdr. :-)’
  Sejt, tillykke til Mads og masser af krydsede fingre til dig 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   6. oktober 2015 at 19:27

   Bare rolig, jeg er slet ikke færdig med at boligspamme, så jeg håber, jeg kan blive ved med at inspirere. Ellers kan jeg anbefale at slå et smut forbi min Pinterest, https://www.pinterest.com/lineschjelde/, hvor der også er en del inspiration at hente 🙂

Kommenter