Boligindretning

CH23 STOL AF WEGNER: NYT LIV TIL SPISESTUEN

30. maj 2017

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ROSBORG MØBLER

ch23-wegner-1 ch23-wegner-5Kan I godt fornemme, hvad der optager en del tid hjemme hos os for tiden? Boligprojekter- og drømme. Jeg tolker det som et tegn på overskud. At nye ideer og påfund konstant banker på, og giver mig lyst til at udfordre det der ‘plejer at være’. 

Selvfølgelig bliver vi nødt til at prioritere, og alle de projekter, jeg sætter mig i hovedet, kan jeg selvfølgelig ikke realisere på en gang. Rom blev ikke bygget på én dag, og alt det der. Men drømme, det vil jeg alligevel have lov til. Og derfor bliver jeg også nødt til at dele nyheden om Wegner CH23 af Carl Hansen, som netop er blevet relanceret efter at den første gang blev introduceret i 1950. Tænk sig at en stol, der nærmer sig sin 70 års fødselsdag, kan være så tidløs og elegant. 

Og så er vi tilbage ved drømmen. For tænk sig, hvis sådan et par af CH23 spisebordsstolene kunne flytte ind. Det ville jeg dælme ikke have spor imod. Tror de ville blive ganske fine venner med vores to CH24 (Y-stolen) fra Wegner, og dermed ville vi også kunne lade Mads’ forældre få de J39 fra Børge Mogensen spisebordsstole tilbage, som de har været så søde at låne os.

Åh altså, drømme er der nok af!

CH23 stolen kan købes fra den juni, bl.a hos Rosborg Møbler. Prisen er fra 5.395kr. 

    Kommenter