Ting jeg kan li'

PRINTEDE PINSEFRISTELSER

5. juni 2017

printede-flaesekjolerREKLAMELINKS: II 1 ASOS SORT STJERNEPRIKKET KJOLE (LINK HER) II 2 MANGO LYSEBLÅ KJOLE (LINK HER) II 3 MANGO RØD KJOLE (LINK HER) II

Jeg håber, I nyder det sidste af pinseweekenden? Vi er så småt ved at være helt ovenpå efter lørdagens bryllup, som varede til den lyse morgen. Det meste af dagen igår blev derfor brugt på at sove, se tv og spise snasket mad, og idag er fortsat næsten i samme rille, bortset fra i det har jeg været lidt mere anstændigt påklædt og har rent faktisk været udenfor en dør. At det godt nok kun var for at spise frokost og gå på kageekspedition, er en anden snak, haha.

Nu har jeg lige tilsneget mig til et par timer i selskab med bloggen, mens Mads arbejder, og jeg vil skynde mig at vise de her tre pæne, prikkede, budgetvenlige kjoler (de koster alle under 300kr), som passer perfekt ind i tidens flæsekjoletrend. Jeg er svært fristet, især af den sorte som dog lige nu er udsolgt i min størrelse. De to fra Mango er nu også fine og de minder lidt om Realisation Par’s i print og pasform – blot til en meget mere overkommelig pris.

  • Reply
    Betina
    5. juni 2017 at 21:42

    Jeg kan så absolut anbefale den lyseblå fra Mango 😉

    • Reply
      merimeri
      7. juni 2017 at 11:13

      Ej du har den allerede? Hvordan er den i størrelsen søde Betina?
      Kh.

      • Reply
        Betina
        8. juni 2017 at 6:44

        Ja, klikkede den hjem lige da den var kommet på webshoppen 🙂 jeg har den i s og synes den størrelsesmæssigt ligger mellem en alm small og xsmall som jeg normalt bruger. Den passer fint, men er lidt til den løsere side.

        • Reply
          merimeri
          13. juni 2017 at 15:45

          Hmm, s er selvfølgelig udsolgt pt. Men hvis den er lidt til den lille side, så er medium måske også bedre, hvis jeg normalt er en s, og ikke vil have den sidder alt for tæt.

          • Betina
            13. juni 2017 at 17:00

            Tænker det nok kan fungere med en m 🙂

          • merimeri
            14. juni 2017 at 11:23

            Jeg tager chancen! Tak for størrelsesråd <3

Kommenter