Ting jeg kan li'

FAVORITTER PÅ INSTAGRAM #6

10. februar 2018

thusthefuss-instagram

Efter nogle måneders pause er min føljeton af #favoritterpåinstagram tilbage, og denne lørdag vil jeg gerne starte med at tippe jer om en relativt nyfunden favorit, som på kort tid har overbevist mig om, at jeg bliver nødt til at male en væg herhjemme (men shhh, I må ikke sige noget til Mads, for tror ikke han er helt lige så klar på et malerprojekt, som jeg er det). 

Dagens instagram favorit udgøres af @thusthefuss. Bag profilen står Sofie Amalie, som har været igang med at totalrenovere en lejlighed på Frederiksberg, og som flittigt viser det ene pæne glimt efter det andet fra deres misundelsesværdige hjem. Sofie Amalie mixer danske møbelklassikere med skæve genbrugsfund og hun får det til at se legende let ud. Hun er ikke bange for farver på væggene, men gør det på en måde, så det aldrig bliver for meget, og selvom hun både har mintgrønne og lyserøde vægge, fremstår deres hjem stadig enkelt og let i sit udtryk, og det er lige præcis dén kunst, jeg godt gad kunne gøre hende efter, for det er dælme pænt! Og det er sådan en pæn måde at bryde lidt op med den meget stringente sort/hvide nordiske stil på. 

Havde aldrig troet, jeg ville få lyst til en mintgrønt væg, men det får jeg altså, når jeg ser, hvor fint det er lykkedes hos Sofie Amalie. Og hendes nymalede lyserød entre, ikke? Sådan en kunne jeg også godt lige klare herhjemme.

Hvis ikke I allerede følger med hos @thusthefuss, kan jeg kun anbefale jer at gøre det. 

    Kommenter