Ting jeg kan li'

HJERTEMINDER OG EN JULEGAVEIDE I BØRNEHØJDE

17. november 2018

Indlægget er udgivet i samarbejde med SubBook

Ih hvor har jeg altså glædet mig til at tippe jer om det her koncept; de fineste fotobøger fra SubBook. Indrømmet, det var måske ikke lige fotobøger, der tændte mig mest, inden Nola kom til, men efter jeg er blevet mor, er mit kamera rødglødende som aldrig før, og kamerarullen gemmer på så uendelig mange minder og fine små øjeblikke allerede. Som tiden går, og fotoalbummet bliver større og større, er det dog sjældent, at jeg får scrollet tilbage på alle de fine stunder, og her er det så, at jeg har fået øjnene op for fotobøger. For selv i denne digitale tidsalder, er der altså noget fint over det analoge, og det særlige ved at have nogle af de billeder, der står mit hjerte aller mest nær, printet ud, så jeg kan sidde med dem mellem hænderne. Og en dag tage Nola på skødet, og tage hende med på en billedrejse tilbage til dengang det hele startede ♥ Den tanke kan jeg virkelig godt lide!

Fotobøger er jo ikke noget nyt koncept, men SubBook gør det lige dét smartere. Fotobogen laves direkte fra din telefon, hvor du kan hente billeder ind fra både Facebook, Instagram og din kamerarulle, du vælger mellem fine omslag til bogen, der er mulighed for små tekster til billederne, og når du har færdiggjort fotobogen på din telefon, printes bogen og sendes direkte hjem i din postkasse. Enkelt, nemt og hurtigt. Og vældig, vældig pænt!

Jeg tænker at sådan en fotobog vil gå rent hjem hos Nolas bedsteforældre, så det er på tegnebrættet som en julegave til dem fra hende. Skulle du være fristet af samme ide, har jeg skaffet en rabatkode, der giver 15% rabat på din første bestilling hos SubBook. Du skal blot anvende kampagnekoden ‘merimeri‘, når du gennemfører din bestilling. 

Kommenter