Ting jeg kan li'

HVIS JEG KUN MÅTTE KØBE EN TING DETTE EFTERÅR …

21. september 2018

GRÅ KASHMIR JOGGERS II GRÅ KASHMIR STRIK II MØRKEBLÅ KASHMIR JOGGERS II MØRKEBLÅ KASHMIR STRIK II

Hvis jeg kun måtte købe én ting til garderoben dette efterår, så er jeg tilbøjelig til at sætte mine penge på dette kashmir hjemmesæt. Det ser jo helt åndssvagt lækkert ud, prisen er overkommelig, især taget i betragtning at det er kashmir, og så vil jeg vove at påstå, at sådan et sæt nærmest er obligatorisk her i barselsboblen. Tænker Nola vil sætte pris på at putte op ad kashmir, tror I ikke også? Barsel eller ej, så vil det være en seriøs opgradering på hyggetøjskontoen, hvis man fremover kan trække i sådan et sæt her, når man bare ikke orker rigtig tøj. 

Så er spørgsmålet bare om sættet skal erhverves i grå eller mørkeblå … 

 • Reply
  Dina
  21. september 2018 at 8:54

  Sættet er mega lækkert (og såå blødt <3) Jeg købte bukserne sidste vinter, og har ikke fortrudt det, men dog, vil jeg sige, at jeg synes der hurtigt kommer ret tydelige knæ i dem. Og fordi det er kashmir, er det jo ikke nogle man vasker i tide og utide 😉

  • Reply
   merimeri
   23. september 2018 at 9:55

   Åh lidt irriterende med de knæ der. Synes du ellers at de er normale i størrelsen?

   • Reply
    Dina
    24. september 2018 at 14:16

    Ja, det synes jeg 🙂

 • Reply
  Gitte
  21. september 2018 at 12:26

  Kan kun sige en ting – gør det. Er selv på barsel nu her og venter vores nr. 2. Har forkælet mig selv med dette sæt😊

  • Reply
   merimeri
   23. september 2018 at 9:41

   Tak for mor-opbakningen 😉 Tror heller ikke jeg kan leve uden! Dejlig barselssøndag til dig. Klem

Kommenter