Ting jeg kan li'

FREDAGSPOST

13. april 2018

GLÆDELIG fredag, venner! Er I ved at være weekendklar? Jeg er, og jeg håber altså, at den seneste uges flotte vejr fortsætter, så en stor del af weekenden kan nydes udenfor.

Efter en travl uge på job og mange aftenaftaler har jeg sat mig selv op til en stille og rolig weekend, og dét glæder jeg mig helt uendeligt meget til. Mads og jeg skal hygge med god mad og film i aften. Måske gå en tur i aftensolen, apropos min ønskeliste for april. I morgen vil jeg starte dagen med en klasse i Senses. En god vej til at komme ned i weekendtempo! Derudover er det min plan at få knoklet lidt på bloggen, og ellers bare tage weekenden lidt som den kommer. Det trænger jeg til. Søndag har jeg en is-aftale med denne fine dame, som udover is er lige så begejstret for bland selv slik og croissanter, som jeg er det, så jeg er ret sikker på, at vi ikke får svært ved at finde common ground! Og så er is jo aldrig nogen dårlig ide.

Har I allerede fyldt weekenden op med planer? Ellers har jeg samlet 5 gode ideer til, hvad du kan bruge din weekend på nedenfor ♥

4bbce45e-8861-4701-b0be-dbebaf15be09

  • Selvom jeg stadig har store forventninger til weekendens forårsvejr, er jeg nok nødt til at indse, at det ikke bliver helt så pænt, som det var i sidste uge. I hvert fald ikke hvis man skal tro på DMI. En oplagt weekendplan er derfor at catche up på første sæson af Westworld og The Handmaids Tale på HBO, da der lige rundt om hjørnet kommer nye sæsoner af begge. Glæder mig SÅ meget til igen at lade mig forsvinde lidt væk i de to fremtids-universer.
  • Spise mindst ét stykke kage. Jeg tog forskud på dén plan igår, da vi var forbi Desserthuset, som altså laver nogle helt åndssvagt gode cheesecakes. Er du lidt mere overskudsagtig end mig, kunne du også kaste dig ud i denne forårskage fra Anne au Chocolat, som lyder noget så god. 
  • Smutte forbi keramik forårsmarked i Absalon, som løber af stablen i morgen. Jeg har et soft spot for pæn keramik, og kan altid liiiige finde en anledning til at føje en ny kop, tallerken eller skål til samlingen, og det kunne derfor godt gå hen og blive farligt for mig at kigge forbi Absalon.
  • Foråret er højsæson for lopperier, og på søndag holder Rita Blå’s Lopper til i Kulturhuset Indre by, og der er derfor god mulighed for at gøre sig et godt loppekup. Der er gratis entre, og markedet har åbent fra 12-17.
  • Nå en tur i skoven eller din favoritpark, hvor forårets mange bebudere garanteret har meldt deres ankomst. Efter at Cathrine forleden delte et billede af den fineste krokuseng på Vester Kirkegård bliver jeg i hvert fald nødt til at nå en tur der forbi i løbet af weekenden. 

    Kommenter