Et godt tip

FREDAGSPOST

16. november 2018

Så skal vi til det igen. Weekenden er lige oppe over, og jeg er nok ikke den eneste, der tæller timerne til den kan skydes igang. For mit vedkommende sker det omkring 16:30, hvor Mads burde være hjemme fra arbejde, og weekendfreden – med dertilhørende fire hænder til at tage sig af Nola – kan indfinde sig. Inden da har jeg dog sådan en rigtig praktik-fredag; med tøjvask, støvsugning, tandlægebesøg og indkøb. Nuvel, så er der da et mål for dagens 10.000 skridt, og det er nu også meget rart engang imellem.

I aften skal løbe afsted, som fredagene lige for tiden gør flest. Med aftensmad der er tid at hygge om, Vild med dans, bland selv slik, og forhåbentlig en sovende baby. Jeg var egentlig inviteret til pigemiddag inde i byen, hvilket jeg virkelig godt gad. Lige for tiden er det dog kun mig, der dur, når Nola skal puttes, og eftersom hun de første timer sover ret uroligt, og tit har brug for en dosis tryghed i form af brystet, ja så harmonerer det desværre ikke rigtig godt med, at jeg er væk det meste af en aften. Så det må blive en anden god gang.

Lørdag håber jeg at nå forbi træningscentret, og ellers vil jeg bare nyde at tulle rundt med Mads og Nola, inden vi om aftenen sender Mads i vinloge, og jeg skal hygge hjemme med Nola. Og med det forstås naturligvis en aften, hvor Nola forhåbentlig lader mig nyde nogle timer med dynen på sofaen og en eller anden chick flick på Netflix. Søndag er der også indtil videre åbent program, og jeg tror, vi skal finde på et eller andet at lave udover de sædvanlige gåture rundt i nabolaget. Måske morgenmad eller frokost et sted? Det gad jeg godt!

Hvad står der på jeres weekendprogram? Er der mon plads at plukke lidt fra mine weekendtips nedenfor?

  • Du kan fx starte din weekend i Cinemateket, hvor der i eftermiddag og aften vises Kashmir koncertfilm. Først vises live koncert-filmen ‘The Aftermath’, efterfulgt af den roste dokumentar ‘Rocket Brothers’. Du kan læse mere om eventen her
  • Heller ingen weekend uden muligheden for lidt lopperier; denne gang er det Veras Market der står for skud, og de er heldigvis rykket indenfor i varmen, når de på søndag fra 11-16 er at finde på Reffen. 
  • I det julede hjørne der kan du bogstavelig talt få julelys i øjnene, når juleudsmykningerne i indre by traditionen tro tændes i morgen klokken 17. Der vil være juleorkester, lækkerier til ganen og nissemænd og nissekoner til at sprede stemning på Amagertorv. 
  • Det er også i denne weekend, at Jul i Tivoli slår dørene op. Det er en fast del af Mads’ og min juletradition, at nå ind forbi, så det står i hvert fald på vores to-do. Og jeg glæder mig til at se Nola blive betaget af de smukke lys og strålende farver ♥
  • Fordi det er weekend, så skal du også forbi Lagkagehuset og snige dig til en af deres juleboller, som langt om længe kan købes igen. En lille bid af himlen. Som billedet til indlægget viser, har jeg allerede haft årets julebolle-debut, men jeg satser afgjort på, at den skal gentages i weekenden.
  • Og vi slutter, som vi startede; i filmhjørnet. Soundvenue inviterer nemlig til gallapremiere på en af årets mest hypede film ‘Brakland’, som løber af stablen i Empire bio i aften klokken 21:45, med efterfølgende efterfest på Chateau Motel. Læs mere her

    Kommenter