Livet som mor

BLØDE FAVORITTER TIL BABY

15. november 2018

II ULD JAKKE II HUE II KASHMIR BLUSE II ULD BODY II ULD STRØMPER II FLØJLS OVERALLS II ULD STRIK II BUKSER II STRIKKEDE BOOTIES II KASHMIR BUKSER II ULD HELDRAGT II STRØMPEBUKSER II FLØJLSKJOLE II

Jeg plejer jo ellers gerne at dedikere mit torsdagsskriv til en omgang pæne sager til min garderobe. Sandheden er dog, at det for tiden primært er Nolas garderobe der bliver købt nyt til, og derfor tænkte jeg i dag, at dele nogle af bløde favoritter, som jeg har i kikkerten til hende. Ét af de mærker, jeg især holder øje med er H&Ms Baby Exclusive linje, som står for de fineste sager i lækre materialer som fløjl, uld og kashmir, og i et enkelt design, langt væk fra H&Ms ellers storprintede babyafdeling, som jeg må indrømme, at jeg ikke har den helt store fidus til. Baby Exclusive derimod. Så pænt! Og så gør det jo ikke noget, at priserne stadig er yderst rimelige. 

    Kommenter