Et godt tip På ønskelisten

FALL FAVORITES // H&M PICKS

23. september 2015

hm-fall-favoritesII 1. GREY RIB KNIT II 2. GREY CASHMERE KNIT II 3. LEATHER PANTS II 4. SUEDE PUMPS II

Jeg fik H&Ms mid season katalog ind ad døren igår og der er godt nok mange fine fristelser iblandt. Særligt deres premium udvalg bliver bare bedre og bedre og jeg ville give min højre arm for at lade disse læderbukser flytte ind. Der er stretch i, så forestiller mig, at pasformen er helt perfekt. En blød og halvlang kashmirstrik ville heller ikke være nogen dum tilføjelse, ligesom disse klassiske ruskindspump synes næsten uundværlige i enhver minimalistisk basisgarderobe med respekt for sig selv 😉 Og så er der ribstrikken. Den kan jeg også godt lide. Og prisen på 70 kr. gør næsten begejstringen endnu større.

Er jeres garderobe efterårsklar?

  • Reply
    Chau
    30. september 2015 at 9:46

    Jeg er vild med h&m og det kan man vist også se på bloggen. Især deres TREND afdelingen hitter. Jeg har allerede vist et par stykker strik fra h&m. Det er ACNE kvalitet til budgetpriser. I love 🙂

Kommenter