outfit inspiration På ønskelisten

I WANNA WEAR

8. februar 2015

 

outfit-inspiration

// 1 JERSEY T by Alexander Wang // 2 MOM JEANS H&M // 3 MULES Stine Goya //

 Årh, hvor jeg længes efter forår. Lys denim. Pasteller. Og tynde bluser, istedet for de mange strik jeg er pakket ind i for tiden. Hvis jeg helt selv kunne vælge, og hvis vejret var med mig i dag, så ville jeg elske at iføre mig dette. Blusen fra T by Alexander Wang kan jeg faktisk ikke forstå ikke allerede er i min garderobe. Perfekt basis i min optik! Mom jeans er jo det nye, og modellen her fra H&M er altså et rigtig, rigtig fint bud. Og så vil jeg elske at lufte bare fusser og nylakerede negle i de sejeste mules fra Stine Goyas kommende sommerkollektion, som er på vej i butikkerne.

XX

I dream of spring. Light denim. Pastels. And  perfect basics from T by Alexander Wang. This outfit is all about spring, and I would love to wear as soon as the spring weather hits the ground!

 • Reply
  Ida
  8. februar 2015 at 9:33

  Den T by Alexander Wang bluse kunne jeg også sagtens hoppe i. Den ser virkelig dejlig ud 🙂

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. februar 2015 at 17:37

   Tænker også, at den vil være en helt perfekt både Line og Ida-bluse 😉

 • Reply
  Nicoline Berthy
  8. februar 2015 at 21:41

  Sikke et fint og forårsagtigt outfit, især blusen er jeg helt vild med, og må egentlig være enig med dig i, at det undrer mig, at den ikke allerede hænger i mit garderobeskab. 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   13. februar 2015 at 17:37

   Der kan du bare se. Perfekt basis skal man altså ikke sådan kimse af 😉

Kommenter